BREGOVIĆ NASTUPIO U DUBAIJU: Sa bine se ori "Ovo je Balkan", publika u transu (FOTO)

A.P.

13. 01. 2022. u 16:25

SAMO nekoliko sati pre koncerta povodom dočeka Srpske nove godine, na velikoj bini Jubilee u okviru EXPO 2020 u Dubaiju, naš slavni muzičar Goran Bregović, u izjavi za srpske medije u Dubaiju, najavio je da će njegov večerašnji repertoar biti kao i vreme u ovom gradu “sunčan i veseo”.

БРЕГОВИЋ НАСТУПИО У ДУБАИЈУ: Са бине се ори Ово је Балкан, публика у трансу (ФОТО)

Foto: A.P.

Tako je i počeo koncert, sa publikom koja sedi u lejzi begovima, ali već posle prvih taktova ustaje na noge.

Vesela muzika privukla je mnogobrojne posetioce manifestacije EXPO 2020, koji se zaustavljaju da čuju poznatog muzičara i njegov bend “Orkestar za venčanja i sahrane”.

A dok Brega ređa svoje hitove, a publika igra, od organizatora saznajemo da nijedan nastup na bini Jubilee nije bio posećeniji od večerašnjeg.

- Veoma sam ponosan što ću nastupiti na Svetskoj izložbi Expo 2020 u Dubaiju i to baš za Pravoslavnu Novu godinu!  Ja 20 godina nisam napisao ništa što je tužno. Moja muzika je vesela, poziva ljude na igru, na radost, bez obzira koje god da su vere ili nacije, verujem da će i publika u Dubaiju to prepoznati - rekao je Bregović.

 

Pre koncerta Brega je posetio srpski paviljon na Expo2020 i kazao da je oduševljen onim što je Srbija ponudila svetu.

- Mislim da bi ovaj paviljon trebalo nekako sačuvati i posle ove manifestacije, i prikazivati ga po gradovima Srbije, a zašto ne i van granica kako bi svi videli blago kojim raspolažemo- kazao nam je Bregović.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda