OVO JE SESTRA KSENIJE KNEŽEVIĆ: Specifičnim modnim stilom je u centru pažnje, ali ne želi da bude poznata (FOTO)

Novosti online

05. 01. 2022. u 00:54

DA popularnost Ksenije Knežević, članice grupe "Hurricane", sve više raste, dokazuju mnogobrojni nastupi i angažmani kojima je posvećena.

ОВО ЈЕ СЕСТРА КСЕНИЈЕ КНЕЖЕВИЋ: Специфичним модним стилом је у центру пажње, али не жели да буде позната (ФОТО)

Foto: Instagram

Veliku podršku u svemu pruža joj otac Nenad Knežević Knez, o kom Ksenija rado priča u svojim intervjuima u kojima uvek otkrije i po neku zajedničku anegdotu. Ipak, malo ko zna da Ksenija ima mlađu sestru. Ona se zove Andrea, ima oko 22 godine i ne voli da se eksponira u javnosti.

Ksenija Knežević ima mlađu sestru Andreu koja ne želi da bude poznata. Ipak, ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde neretko objavljuje vrlo zanimljiv sadržaj. Sudeći po njenom Instagram profilu, ona prati svetske trendove, a po opisima fotografija koje piše, sigurno da ima smisao za humor.

- Veoma cenim svoju privatnost i jako mi je važno da ostane samo moja. Priča da studiram u inostranstvu je jedna od mnogih dezinformacija, ali nije isključeno da se obistine. Što se muzike tiče, nisam sigurna da mi se dopada to što danas prolazi u muzičkom svetu, ali bih se oprobala. Nema ništa gore od protraćenog talenta. Tatu i sestru cenim podjednako - rekla je Andrea jednom prilikom.

Knez je svojevremeno otkrio kakav odnos ima sa obe ćerke, kao i koje obaveze moraju da ispunjavaju.

- Uvek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… Samo da mi kažu: "Tu smo. Dobro smo".

Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam - ispričao je Knez u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO - KRATKA BIOGRAFIJA Sanja Vučić, Ksenija Knežević, Ivana Nikolić - Hurricane srpske finalistkinje

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!