RASPADAJU SE URAGANKE? Ksenija neće da peva za 300 evra, Sanja ima milionera iz Španije

Novosti online

20. 12. 2021. u 23:03

VEĆ neko vreme se već spekuliše o raspadu grupe Hjurikejn, koju čine Sanja, Ksenija i Ivana, iako je njihov PR tim demantovao te navode.

РАСПАДАЈУ СЕ УРАГАНКЕ? Ксенија неће да пева за 300 евра, Сања има милионера из Шпаније

Foto: Printscreen

Poslednji put je priča plasirana u medijima kada je Ksenija Knežević na Instagramu obrisala sve fotografije s koleginicama iz benda, a odmah nakon toga i sve objave sa svog profila.

Međutim, iako se grupa trudi da u javnosti prikaže da je sve u najboljem redu, Ksenija Knežević se navodno više puta tokom protekle nedelje žalila prijateljima da želi da napusti grupu i da odnosi među članicama uopšte nisu idealni kao što se to čini.

Glavni razlog da izađe iz benda navodno su finansije. Kada posle nastupa honorar podeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj ostaje svega 300 evra, što je nedovoljno za njene potrebe i život na visokoj nozi koji se očekuje od pevačice koja je članica jedne od najpopularnijih ženskih grupa na ovim prostorima. Ksenija je zbog ove situacije navodno očajna i ne zna šta da radi, a veliku podršku i utehu pruža joj dečko Nikola Todorović, s kojim je u vezi već pet godina.

Inače, Ksenija, Sanja i Ivana su ove godine produžile ugovore, a da li će ga Ksenija ispoštovati i ostati do kraja, ili će plaćati penale zbog njegovog kršenja, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram

Iz PR službe grupe Hurricane se nisu javljali na poznati broj telefona kako bi prokomentarisali ova saznanja.

- Sve je u redu, naravno. Sklonila je iz svog nekog privatnog razloga, a mi ne dajemo izjave za ono što je u vezi s privatnim životom - rekli su za medije ranije, nakon što je Ksenija obrisala sve fotografije.

S druge strane, članica grupe Sanja Vučić je odnedavno u vezi sa jednim milionerom iz Španije, koji se trudi da na svaki način udovolji svojoj dragoj.

Koliko je zaljubljen u pevačicu, pokazuje i činjenica da Španac ne žali novac, pa je dosad više puta slao i privatan avion po nju u Beograd, odakle je ona išla na nekoliko luksuznih destinacija širom sveta, gde su se sastajali daleko od očiju javnosti. Sanja se trudi da se za njenu novu romansu još ne sazna.

Podsetimo, pre bogatog Španca, Sanja je bila u vezi s bivšim učesnikom "Zadruge" Nikolom Đorđevićem, koji se nedavno verio na Zlatiboru.

Foto: EPA

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)