RADMILO Armenulić pogledao je film "Toma" prvog dana nove godine, kad je emitovan na malim ekranima, baš kao što je krajem septembra prošle godine i rekao da će učiniti - čim se to ostvarenje bude emitovalo na televiziji.

buki

04.01.2022. 18:48

Nije Silvana predstavljena kao laka žena, (ni u jednoj sceni se to ne nazire), ali je zato on predstavljen kao hladan, proračunat, nedorastao ogromnoj emociji koju poseduje Silvana, jednom rečju loš muž za tako moćnu i veliku ženu, pa je komplekse morao da leči prevarama.

buki

04.01.2022. 19:15

Šta li je Silvana radila sa tako plitkom osobom koja scenu gde je pevačica u gaćama i brushalteru mogla da prevede kao da je laka? Upravo ta scena pokazuje koliko je Silvana bila moćna i jaka, kada mladi Toma ne sme ni da pomisli na bilo kakav fizički kontakt, iako je pored njega polugola Silvana.

Delije sever

05.01.2022. 17:20

Film je sa stvarnim likovima ali izmišljenom pričom. Nije dokumentarni film. Niko nikad nije ni rekao da jeste. Prestani da nam iskačeš iz frižidera! Pravda za frižidere!

zilha

16.06.2023. 11:28

Film je odlican. Toma je predstavljen kao obican, klasican, covek tog doba,(gospodin ) koji je Silvani bio do groba zahvalan,a i izmedju ostalog i bio zaljubljen kao i svi tadasnji muskarci. On je bio Gospodin za razliku od obog ,,oteklog,,koji nije podnosio poraze kao musko, koji je hinjski varao ( i to sa kim, sa obicnom salterusom) i ponizio onog ko ga je iskreno voleo. I nemojmo se vise cuditi preljubama i razvodima, koji vuku korene od vajkada...Izgleda, takav nam je mentalitet... Iz svega ovoga, imala je srece, uzeo je Bog sebi, bolju varijantu nije mogla dobiti. Jer nekima je dovoljno pola zivota da zaradi onaj svet a nekima ni 3 zivota nista ne znace. Prokletstvo je strasna stvar.