IMA LI ŠTA VAŽNIJE NA SVETU? Marijana Mićić ovekovečila trenutak za pamćenje (FOTO)

Novosti online

25. 12. 2021. u 00:10

MARIJANA Mićić nedavno je postala mama devojčice Ana, a od svojih pratilaca sakrila je da se zapravo porodila 9. a ne 17. decembra kako se isprva mislilo.

ИМА ЛИ ШТА ВАЖНИЈЕ НА СВЕТУ? Маријана Мићић овековечила тренутак за памћење (ФОТО)

Foto: Printscreen/PINK

Lepa glumica i voditeljka jedva je čekala da se ostvari u najlepšoj ulozi, a malo pred porođaj pokazala je i kako izgleda sobica za koju je brižljivo birala svaki detalj. Lepa glumica i voditeljka jedva je čekala da se ostvari u najlepšoj ulozi, a malo pred porođaj pokazala je i kako izgleda sobica za koju je brižljivo birala svaki detalj.

Sada je podelila i prvu fotografiju bebe, a prizor je raznežio sve njene obožavatelje.

Naime, na fotografiji je njen partner Miloš Marjanović, koji je dremao dok je na njegovim grudima spavala niko drugi do mala Ana. Mesto pored našla je i njihova kuca, a na nedoljivu scenu retko ko je mogao ostati ravnodušan.

Foto: Instagram

Inače, Marijana i Miloš zajedno su skoro 10 godina, iako se o njemu ne zna mnogo. Jednom prilikom glumica je otkrila kako su se upoznali:

- Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila. On ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da ne radim, jer, mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe - otkrila je jednom prilikom na svom Instagramu.

Marijana za verenika ima samo reči hvale i s ponosom ističe da ju je promenio nabolje.

[Marijana Mićić sa svojim dečkom je skoro 10 godina.] Izvor: Instagram

- Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu "žute minute", što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - rekla je glumica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)