MALO POZNATI DETALJI O SERIJI "BOLJI ŽIVOT": Lik Saše pravljen za Lauševića, Brena odbila ulogu

Novosti online

19. 12. 2021. u 20:14

SERIJA "Bolji život" jedna je od najpopularnijih i najčešće repirziranih domaćih serija, čija publika i danas uživa u davno snimljeni epizodama.

МАЛО ПОЗНАТИ ДЕТАЉИ О СЕРИЈИ БОЉИ ЖИВОТ: Лик Саше прављен за Лаушевића, Брена одбила улогу

Foto: Printskrin

Ipak, postoje delovi o seriji za koje malo ko zna - uloge koje nisu bile namenjene glumcima koji su završili u seriji, ali je bilo i onh koji su odbili da budu deo nje.

Otkriveno je da je uloga Saše Popadića bila pisana po Žarku Lauševiću, kao i da je Lepa Brena odbila da se pojavi u hit seriji i ostvari se u ulozi u kojoj jena kraju briljirala Snežana Savić, ali i još mnogo toga.

Za vreme pisanja lika Aleksandra Saše Popadića, scenarista Siniša Pavić lik je pravio po glumcu Žarku Lauševiću, kojem je prvo poželeo da dodeli ovu ulogu. Međutim, termini snimanja serije preklopili su se sa njegovim obavezama. Umesto njega, Guzu je igrao Boris Komnenić.

Foto: Arhiva "Novosti"

Ni glumici Snežani Savić nije bila namenjena uloga Nine Andrejević, ali je sigurno bila suđena. Umesto nje, prvu koja je bila viđena za ovaj projekat bila je Lepa Brena. Međutim, ona nije imala želju da ponovo isti scenario kao u filmovima “Hajde da se volimo” i “Tesna koža”, te je odbila saradnju.

Foto: Printskrin

Pre nekoliko godina na internetu su se pojavile izbačene scene slavlja u jednom restoranu i tada upada Čkalja. Iz do danas nepoznatog razloga su izbačene.

Prostran i velepni stan u kojem je snimljen veći deo scena bio je zapravo veliki studio na Košutnjaku. Više od četiri godine bio je u potpunosti namešten i ništa nije menjano, a eksterijer se nalazio u ulici Kopitareva Gradina koja se nalazi nedaleko od ugla DŽordža Vašingtona i Bulevara despota Stefana.

BONUS VIDEO - EMOTIVNI TRENUTAK BJELE SA ĆERKOM I ŽENOM: Joksimović pokušao da peva "Za LJiljanu" u Tominom stilu

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

U CENTRU ŠETAČKE ZONE, NA NAJLEPŠOJ PLAŽI U GRADU: Continental Hurghada 5* - hotel sa izvanrednim odnosom cene i kvaliteta