SA NJOM JE PREVARIO KIM? Kanje Vest otkrio sve do detalja o aferi sa poznatom pevačicom

Novosti online

16. 12. 2021. u 13:10

REPER Kanje Vest priznao je članovima svog tima tokom "Saint Pablo" turneje 2016. godine da je imao aferu sa američkom pevačicom i glumicom Kristinom Milian.

СА ЊОМ ЈЕ ПРЕВАРИО КИМ? Кање Вест открио све до детаља о афери са познатом певачицом

Kanje Vest / Foto EPA

On im je rekao vrlo sočne detalje o svojim aferama s drugim ženama koje su se dogodile dok je bio u braku s rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Foto EPA

 

Ipak, poznati reper nije precizirao kada se dogodila njegova afera s Kristinom, pa nije sasvim jasno da li se to dogodilo za vreme braka s Kim ili ranije.

 - Govorio je o tome kako je varao Kim i šizio, a onda je samo odjednom izjavio da je bio s Kristinom Milan. Kanje se hvalio i govorio kako je seks s njom bio dobar, iako vrlo kratak nakon izlaska u klub. Nije išao u detalje kada i gde se to dogodilo, ali spomenuo je Nika Kenona i njihov "bro code", kao da nije želeo da ovaj to sazna - otkrio je izvor, piše The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @christinamilan2021

Milian se čak pridružila Vestu na njegovoj turneji 2004. godine, a on je radio s njom i na njenoj pesmi "Diamonds" iz 2009. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @christinamilan2021

 - Njegov tim se smejao na sve to i nisu znali šta bi rekli. Ne znam kako bi se Kristina osećala da je znala što je sve govorio o njihovu odnosu, ali ako ništa drugo, barem ju je hvalio. Niko nije siguran zna li Kim da su se njih dvoje spetljali, ali očito je da su bile bliski godinama i da su sarađivale - otkrio je izvor.

BONUS VIDEO:

REPORTER "NOVOSTI" SA KATARINOM RADIVOJEVIĆ: "Lada niva" kao "kuća putujuća"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri