MILE KITIĆ NE ŠTEDI Folker otkrio: U ćerku Elenu ulažem 150.000 evra!

Novosti online

08. 12. 2021. u 07:40

MILE Kitić kaže da u karijeru svoje ćerke Elene ulaže čak 150.000 evra!

МИЛЕ КИТИЋ НЕ ШТЕДИ Фолкер открио: У ћерку Елену улажем 150.000 евра!

Foto ATA Images

- Daću Eleni 150.000 evra, ma i više ako joj treba. Nemam druge investicije u životu osim nje. Nisam milioner, ali dobro zarađujem, pa ćerki plaćam spotove i pesme - priča Mile.

I dok Kitić pomaže ćerki u poslu, s druge strane se ne meša u njen emotivni život.

- Do sada me je upoznala samo sa jednim momkom. Reč je o dečku iz Nemačke, koji je povremeno dolazio u Beograd. Sa ostalima nije, ali i ne treba. Ne mešam joj se u izbor momaka jer je to njena stvar - kaže Mile i tvrdi da Elenina veza sa bivšim učesnikom "Zadruge" Franom Pujasom nije ozbiljna.

Kitić tvrdi da se u svoju ženu Martu Savić zaljubio čim ju je upoznao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

- U početku je bila mirna i povučena. Osvojila me je ponašanjem. Odmah sam pomislio da se takvom ženom treba oženiti - priča pevač, koji je sa suprugom već dugo u otvorenom braku:

- Marta i ja smo se dogovorili da možemo da imamo druge partnere. Ako joj je potreban neko pored mene, što da ne, samo neka mi ne priča o tome. Neka svako radi šta hoće i nema problema.

Folker kaže da je posle svakog bračnog izleta pronašao način da se iskupi supruzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

- Trudim se da Marta ne sazna kada zgrešim. Ali kada već to učinim, obavezno joj kupim neki poklon. Međutim, to se njoj ne sviđa. Zato joj ponekad dam pare, pa neka sama sebi kupi šta želi. Često novine pišu da se svađamo i razvodimo, ali to nije tačno. Nas dvoje se razumemo i to je najbitnije - iskren je Mile.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)