MALO REČI, A MNOGO EMOCIJA: "Neverne bebe" objavile novu verziju spota za pesmu "Dvoje"

V. N.

07. 12. 2021. u 12:31

NOVA verzija pesme "Dvoje" pop-rok grupe "Neverne bebe", dobila je novu verziju spota. Rimejk numere sa drugog studijskog albuma "Nevernih beba" iz 1997, koja je svojevremeno proglašena za hit decenije, sa pečatom današnjeg trenutka i brižljivo sačuvanom emocijom, donose ponovo Milan Đurđević i Jelena Pudar Marković, jedan od najboljih ženskih vokala.

МАЛО РЕЧИ, А МНОГО ЕМОЦИЈА: Неверне бебе објавиле нову верзију спота за песму Двоје

Foto V. Danilov

Podsetimo, originalnu verziju otpevali su Đurđević i tadašnja pevačica Gorica Ponjavić. Milan je, inače, autor teksta, muzike i aranžmana "Dvoje", kao i gotovo svih pesama "beba" u poslednjih 28 godina.

- Bez mnogo reči, a sa mnogo emocija. Uživajte, jer ljubav je jedina konstanta u ovom svemiru - piše na fejsbuk-stranici "Nevernih beba", koje su u periodu pandemije korone bile veoma vredne u snimanju spotova, a poslednji je režirao Vuk Protić.

Grupu očekuje izlazak osmog studijskog albuma, koji se priprema godinama, a čije objavljivanje kasni zbog situacije sa kovidom 19, kao i premijera dokumentarnog filma o njima u tri nastavka, za produkciju RTS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna