DVA PUTA SE RAZVELA OD ISTOG ČOVEKA: Sestra Nataše Bekvalac otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem

Novosti online

03. 12. 2021. u 21:32

KRISTINA Bekvalac, modna kreatorka i sestra Nataše Bekvalac, drugi put se razvela od istog čoveka, a sada je to potvrdila i na svom Instagram profilu.

ДВА ПУТА СЕ РАЗВЕЛА ОД ИСТОГ ЧОВЕКА: Сестра Наташе Беквалац открила у каквом је односу са бившим мужем

Foto: Printscreen/Instagram

Dok je odgovarala na brojna pitanja pratilaca, Kristina je bila surovo iskrena, pa je tako dobio odgovor i korisnik koji joj je uputio pitanje: "Zašto si se razvela?"

- Zato što nam više nije bilo lepo - odgovorila je kratko i jasno Kristina. Nakon ovoga, modna dizajnerka je prokomentarisala i u kakvim su oni odnosima.

- Ivo i ja smo se rastali u normalnim odnosima i super funkcionišemo kao roditelji, a to je najbitnije - napisala je Kristina.

Kristina se inače razvela od Iva Martinovića sa kojim ima dvoje dece. Ni drugi pokušaj braka nije uspeo. Naime, njih dvoje su se pre nekoliko godina razveli, da bi potom ljubavi pružili novu šansu. Iako imaju dvoje dece, nepomirljive suprotnosti na kraju su učinile svoje.

BONUS VIDEO - KEBA OTKRIO DA KORISTI LASER: Negujem se prirodnim kremama, koje sam pravim

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)