TAJNA ČUVANA 17 GODINA: Željko Joksimović napravio katastrofalan potez, zbog ovoga pesma “Lane moje” nije pobedila na Evroviziji?

Novosti online

29. 11. 2021. u 21:34

PRE tačno 17 godina pevač Željko Joksimović takmičio se sa pesmom "Lane moje" na muzičkom takmičenju "Pesma Evrovizije" u Istanbulu gde je osvojio drugo mesto.

ТАЈНА ЧУВАНА 17 ГОДИНА: Жељко Јоксимовић направио катастрофалан потез, због овога песма “Лане моје” није победила на Евровизији?

Foto: Printskrin

Srbija, definitivno nikad neće zaboraviti da je upravo Ruslana "krivac" za to što je tadašnji predstavnik Srbije i Crne Gore, Željko Joksimović ostao "kratkih rukava", te je osvojio tek drugo mesto. Producent i menadžer Saša Mirković otkrio je dugo čuvanu tajnu zbog čega Joksimović tada nije osvojio prvo mesto. Kako kaže, krivac je isključivo sam Željko.

- Nije tajna da sam 2004. godine bio sa Joksimovićem u Istanbulu što on ističe često. Željko nije osvojio Evrosong samo iz jednog razloga, zato što je dozvolio da dođe sa Ruslanom u pratnji na naše završno veče. Samo iz tog razloga, to su ta dva poena koja smo izgubili. Mi smo napravili feštu u Istanbulu, doveli smo i trubače iz Vranja, bili smo najveći favoriti pored Ruslane. Tu se mešala i politika. Zamolio sam Željka da ne dovodi nikoga od Ukrajinaca, tu je on napravio grešku. Da nije to uradio, uzeli bismo pobedu - ispričao je Mirković.

Istakao je da podršku RTS-a nisu imali, te da su usled toga imali razne sukobe.

- Onda smo se vratili, izašli smo pred naše beznađe u Srbiji. Imali smo raznorazne sukobe, iz RTS nisu hteli da nas podrže - rekao je Mirković.

BONUS VIDEO - KEBA OTKRIO DA KORISTI LASER: Negujem se prirodnim kremama, koje sam pravim

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)