SANJA VUČIĆ NIJE HTELA DA BUDE PEVAČICA: Zgodna Uraganka otkrila o čemu je maštala kada je bila mala

Novosti online

26. 11. 2021. u 21:55

SANjA Vučić dospela je u žižu javnosti kada je samostalno Srbiju predstavljala na Evroviziji, a kasnije i kao članica grupe Hurricane koju čini zajedno sa koleginicama Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević.

САЊА ВУЧИЋ НИЈЕ ХТЕЛА ДА БУДЕ ПЕВАЧИЦА: Згодна Ураганка открила о чему је маштала када је била мала

Foto: Instagram

Zgodna Uraganka prepozntljiva je po svom moćnom glasu, a sada je priznala da je kao mala maštala o tome da postane frizerka.

Kako je rekla, prvo je mašala o frizerskom zanatu, zatim o tome da postane operska pevačica, a zbog ljubavi prema istočnjačkoj kulturi upisala je arapski jezik.

- Rekla sam arapski ili ništa. Mada tečno govorim engleski i španski, a učila sam italijanski i portugalski - rekla je Sanja svojevremeno, a sada je otkrila da pored ovoga, ima i zanimljive hobije.

- Imam mnogo hobija i njima se bavim onako mestimično, znači ništa ne radim baš stalno. Uglavnom volim da plešem, a u poslednje vreme se bavim pravljenjem dredova od veštačke kose u raznim bojama - rekla je Sanja za "Grand magazin".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SA OVIM PEVAČEM JE PREMINULA VODITELJKA PINKA BILA U BRAKU: Imali su dvoje dece, a razišli se pre manje od godinu dana