"NE MOGU OVO DA PODNESEM": Snežana Đurišić u šoku nakon odlaska Merime NJegomir

Novosti online

22. 11. 2021. u 13:22

LEGENDA srpske narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 68. godini, a njena višedecenijska koleginica i prijateljica Snežana Đurišić potresnim rečima se oprostila od nje.

НЕ МОГУ ОВО ДА ПОДНЕСЕМ: Снежана Ђуришић у шоку након одласка Мериме Његомир

N. Živanović

- Ne mogu više ovo da podnesem, ove informacije, ovo je već više, toliko ljudi odlazi, postalo je serijsko odlaženje sa ovog sveta, strašno je više - izjavila je Đurišić.

Pevačica kaže da je prvo potresla informacija da je bolesna.

- Ko grom iz vedra neba, to je valjda bolest koja ćuti, a kada saznate, sve je već poodmaklo i kasno. Poslednji put sam je čula posle prve hemioterapije, dobro je zvučala, ali je bila vrlo svesna. Merima je žena koja je uvek znala, realno i pravično je prihvatala sve oko nje. Izgubili smo divnog borca, divnu ženu, majku, umetnika, pevačicu, prijatelja - ispričala je Snežana koja dodaje da joj je izuzetno teško i žao.

- Bila je uvek tu kad je trebalo. Bilo šta da se dogodi, pogotovo neprijatne stvari, ona se samo stvori, tu je. Bila je tu! Bila je kater posle odlaska kolega, kod tih nemilih stvari je uvek želela da pomogne. Duhovita vrlo, imala je veliko muzičko znanje, što je i pokazala kao jedna od neprikosnovenih pevačica - Živela je za ono što voli - zaključila je Snežana Đurišić.

BONUS VIDEO - "JEDINA MOJA" PRATI MARINKA U VEČNI ŽIVOT: Harmonikaši se opraštaju od čuvenog pevača

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024