SVI SU SE PITALI ZAŠTO JE TO URAĐENO: Poslednja pesma Merime NJegomir objavljena na dan njene smrti, evo šta je razlog (FOTO/VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2021. u 15:08

MERIMA Njegomir je svoju poslednju pesmu snimila sa grupom "Legende". Pesma je objavljena juče, kada su saznali da je čuvena pevačica preminula.

СВИ СУ СЕ ПИТАЛИ ЗАШТО ЈЕ ТО УРАЂЕНО: Последња песма Мериме Његомир објављена на дан њене смрти, ево шта је разлог (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

Zoran Dašić Daša otkrio je zbog čega su odlučili da je poklone publici na dan pevačicine smrti.

- Pesma "Ljubav traje" je kruna našeg prijateljstva i objavljena je juče po želji Merimine ćerke. Pesmu smo snimili još letos i čekali smo da snimimo spot pre objavljivanja, međutim mesec dana nakon snimanja Merima je nažalost dobila rak. Ona me je zvala i insistirala da ipak snimimo spot, rekla je: „Ma staću ja na noge, taman će mi snimanje doći ako relaksacija od svega ovoga". Sa nama je na RTS-u otpevala „Ljubav traje" kao iznenađenje i zato smo juče postavili taj snimak u dogovoru sa Meriminom ćerkom - ispričao je Zoran Dašić.

Frontmen grupe "Legende" kaže da se godinama družio sa čuvenom umetnicom.

- Merima je bila poštovana i poptuno autentična tokom karijere, nije se nikad spuštala ispod neke crte. Estrada je vrlo varljiva, a ona je ostala gospođa sa velikim g do kraja života. Mnogo mi je žao, još uvek se navikavam da o Merimi govorim u prošlom vremenu. Bili smo prijatelji 30 godina - skrhano je rekao Dašić.

Zoran je priznao da je poslednjih deset dana bio u kontaktu sa Meriminom ćerkom.

- Merima je bila u šoku kada je saznala dijagnozu, poslednjih deset dana sam pričao sa njenom ćerkom, znao sam da je u jako lošoj situaciji. Stekao sam utisak da je prikupila snagu i odlučila da se bori. 

On se prisetio i zajedničkih anegdota koje su se dogodile pre nekoliko decenija. 

- Nastupali smo zajedno u Kragujevcu pre 30 godina, tokom radnih akcija. Akcijaši su se umorili od kopanja i onda je Merima sa nama iz grupe „Siluete" pevala malo rok, pa malo narodne muzike. Bila je vrlo energična žena, pamtiću je po njenom vedrom duhu.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri