TUGA: Preminuo glumac Hit Friman (42), javnost ga pamti po ulogama u čuvenim serijama (FOTO)

Novosti online

16. 11. 2021. u 20:38

GLUMAC Hit Friman, široj javnosti poznat po ulogama u serijama "NCIS" i "Bones", preminuo je u 42. godini.

ТУГА: Преминуо глумац Хит Фриман (42), јавност га памти по улогама у чувеним серијама (ФОТО)

Foto: Instgaram/heathmonster

 Uzrok smrti glumca koji je igrao prvog ubicu prikazanog u seriji "Bones" još nije saopšten, ali je njegov menadžer Džo S. Montifjore potvrdio ovu vest.

- Istinski smo skrhani gubitkom našeg voljenog Hita Frimana. Kao briljantno ljudsko biće puno duha, ostavio je dubok trag u našim srcima. U životu je bio duboko lojalan, privržen i pun zahvalnosti prema prijateljima i porodici. Bio je vrlo ponosan na svoj rad na filmu i uzbuđen zbog sledećeg poglavlja u svojoj karijeri. Sećanje na njega kao sina, brata, ujaka, prijatelj, izuzetno nadarenog glumca i producenta, predanog kuvara i čoveka sa najzaraznijim i spektakularnim smehom, zauvek će živeti. Neka sećanje na njega bude blagoslov za sve koji su ga znali i voleli - napisao je Montifjore u zvaničnom saopštenju, prenosi "Deadline".

Friman je takođe igrao u brojnim drugim serijama poput "Raising the Bar", "Spartak", a prvu ulogu ostvario je u popularnoj seriji "Urgentni centar" (ER).

Takođe je 2010. bio i producent filma o malom gradu u Teksasu pod nazivom "Skateland" koji je snimio sa bratom Brendonom Frimanom i prijateljem Entonijem Bernsom.Prema portalu IMDb, Friman je radio i na filmu "Terror on the Prairie" čije snimanje je nedavno počelo.

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati