ČENDLER BING PIŠE AUTOBIOGRAFIJU: Tri godine snimanja serije "Prijatelji" Metju Peri uopšte ne pamti

S. K.

03. 11. 2021. u 10:59

ČENDLER Bing, jedan od najomiljenijih likova iz planetarno popularne serije "Prijatelji", obradovao je fanove širom sveta kada je objavio vest da piše knjigu. Metju Peri je najavio da njegovi memoari izlaze na jesen 2022. godine.

ЧЕНДЛЕР БИНГ ПИШЕ АУТОБИОГРАФИЈУ: Три године снимања серије Пријатељи Метју Пери уопште не памти

Foto: Jutjub Printskirn/ Cool name pending

Zvezda "Prijatelja" Metju Peri navodno je potpisao ugovor za pisanje autobiografije, on je tom prilikom obećao da će u knjizi povesti čitaoce iza kulisa ultrapopularne serije, kao i da će pisati o mnogim detaljima i dešavanjima sa snimanja. Pored toga, veliku pažnju će posvetiti i pisanju o svojoj borbi sa zavisnošću, sa kojom se suočavao dugi niz godina. Ovo za njega predstavlja način da stane na put mnoštvu nagađanja, lažnih, ali i istinitih objava, pitanja i komentara o privatnom životu. 

 - Puno toga se pisalo o meni u prošlosti. Mislim da je vreme da ljudi napokon čuju sve direktno od mene - rekao je Metju za Pipl.

Obožavaoci "Prijatelja" su navikli na neprevaziđen humor ovog glumca. O njegovoj ironiji i šarmantnom načinu da zasmeje ceo svet, pa i kolege na snimanju, govore brojni snimci (blupers) -  greške sa snimanja, na kojima se smeju svi partneri koji se nađu sa njim u kadru. Samim tim, u knjizi će svakako biti prisutan njegov prepoznatljiv humor. 

Megan Lunći iz izdavačke kuće Flatiron buks rekla je kako je Perijeva priča izvanredna.

 - Treba nam humora, treba nam katarza i moramo se dogovoriti da je Metjuova izvanredna priča, ispričana njegovim neponovljivim glasom, upravo to. Knjiga ima potencijal da okupi ljude, što je posebno potrebno upravo sada, u vremenu izolacije i podela - rekla je Megan.

U knjizi će detaljno opisati kako je živeo sa bolešću koja ga je često činila usamljenim. 

- Bio sam u Prijateljima od svoje 24 do 34 godine... Nas šestoro bili smo svuda. Gledano izvan, moglo je da se čini kao da imam sve, a u stvari sam bio vrlo usamljen jer sam patio od alkoholizma - rekao je jednom prilikom, a u drugom intervjuu objasnio je kako nikad nije došao na posao pod uticajem alkohola ili droge.

Foto: HBO MAX

 

 - Bio bih strašno mamuran, do boli, ali radio sam. Ali, s vremenom stvari su se toliko pogoršale da to više nisam mogao da sakrivam i svi su znali - kazao je Peri i priznao je kako se baš ne seća otprilike tri godine, između treće i šeste sezone serije.

Nije poznato koliko će Metju biti plaćen za memoare, ali se šuška da je reč o značajnoj cifri. Naslov knjige još uvek nije poznat, ali zna se da će izaći u jesen 2022.

Peri, koji je glumio mnogima najdraži lik, ciničnog Čendlera Binga, obećava kako će čitaoce odvesti "iza scene".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA SREDU, 3. NOVEMBAR: Ovnovima poklon, bikovima loš dan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri