SUPROTSTAVILA POLOVE U MRAKU: Novi spot Kristine Kike Jovanović

V. N.

29. 10. 2021. u 11:51

PEVAČICA i glumica Kristina Kika Jovanović svoj predstojeći album "Na ivici mogućnosti", koji će objaviti promoterska kuća "Long plej", najavila je još jednim singlom i spotom, "U mraku".

СУПРОТСТАВИЛА ПОЛОВЕ У МРАКУ: Нови спот Кристине Кике Јовановић

Foto Marina Pešić

Spot, koji prati emociju i atmosferu pesme, kreirala je mlada rediteljka Jelena Pavlović, koja je uradila i montažu, uz asistenciju Nikole Mihailovića.

- Eksperimentalnim pristupom smo preispitivali različita stanja i suprotstavljanje strana, polova i emocija u jednoj osobi, u jednom prostoru iskorišćenom na različite načine i snimljenom iz različitih uglova i perspektiva - opisuje Kika.

Jovanovićeva je, prethodno, u maju predstavila prvi najavni singl "Pokvarila", koji je izazvao oduševljenje, ali i iznenađenje publike, s obzirom na drugačiji stilski izraz u odnosu na album "Posledica puberteta", objavljen 2019. sa bendom "Kika". Muzičku karijeru je započela kao prateći vokal grupe "I-plej", u čijem je sastavu bila šest godina. Album "Na ivici mogućnosti" radila je zajedno sa Andrejom Jovanovićem, Matijom Anđelkovićem i Brankom Spasićem.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri