"RUSIJA" NA BAJAGIN NAČIN: Na "Jutjubu" osvanula obrada klasika "Idola"

M. Ć.

27. 10. 2021. u 11:50

FILM o legendarnom, prerano preminulom Vladi Divljanu "Nebeska tema", koji je premijerno prikazan 10. maja 2019, doneo je niz zanimljivih verzija njegovih hitova koje su, za tu priliku, obradile kolege i prijatelji pokojnog muzičara.

РУСИЈА НА БАЈАГИН НАЧИН: На Јутјубу осванула обрада класика Идола

Foto ATA Images

Jedna od najinteresantnijih, "Rusija", u izvođenju Momčila Bajagića Bajage i njegovih kolega iz "Instruktora", Žike Milenkovića i Saše Loknera, konačno se pojavila na internetu, posle dugog iščekivanja.

Na "Jutjubu" su se nanizali komentari puni oduševljenja, što i nije čudo, jer su poznavaoci već upoznati sa tim koliko Bajaga voli ovaj biser "Idola" sa albuma "Odbrana i poslednji dani", i kako ga izvodi. Čuveni roker je, uz pratnju mnogobrojnih kolega, otpevao "Rusiju" na komemorativnom skupu posle smrti Divljana, 2015. godine.

Bajagića je tada veoma pogodio prerani Vladin odlazak. Izgubio je prijatelja, sa kojim je, pre četvrt veka, ostvario zanimljivu televizijsku saradnju. Bajaga i "Instruktori" su, za potrebe novogodišnjeg programa, snimili sa Divljanom duetsku verziju tada svežeg hita "Moji drugovi".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!