ŠAKO POLUMENTA O SMRTI ROĐENOG BRATA: Došao je kući, spustio glavu na sto

Novosti online

24. 10. 2021. u 17:49

PEVAČ Šako Polumenta prisetio se tragedije kada je 2006. izgubio rođenog brata.

ШАКО ПОЛУМЕНТА О СМРТИ РОЂЕНОГ БРАТА: Дошао је кући, спустио главу на сто

Foto: ATA images

- Taj dan mi je rekao da oseća da će mi se nešto desiti i da se vratim. Ja se vratim i odem da uzmem sina i suprugu u porodicu. Trebali smo da ostanemo u Bijelom Polju. Bila je kiša i sneg i oluja, kroz kanjon Morače vidiš jedno 3-4 automobila, izginulo je tu ljudi dosta. Nije mi se dalo da prođem. Cela Crna Gora je bila zatrpana. Isključio sam telefon i ceo svet je znao da je moj brat otišao, samo ja nisam znao, to je najgora stvar na svetu. Došao je kući, spustio glavu na sto, nije bilo ubistva to je laž. Jednom srce izdaje, kada ode pitamo se zašto. Ostavio je tragove života na asfaltu, voleo je sirotinju. Da nije bilo njega, ne bi ni mene bilo u muzici. Kada stanem, on me je podizao - rekao je Šako Polumenta.

(Pink)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)