ANDRIJA MILOŠEVIĆ O ODLASKU IZ SRBIJE: Glumac iskreno progovorio o roditeljstvu, ali i o planovima za budućnost

Novosti onlajn

24. 10. 2021. u 08:35

ANDRIJA Milošević i njegova devojka, glumica Aleksandra Tomić sredinom sledeće godine postaće roditelji, a budući otac sa nestrpljenjem iščekuje momenat kada će dete uzeti u naručje.

АНДРИЈА МИЛОШЕВИЋ О ОДЛАСКУ ИЗ СРБИЈЕ: Глумац искрено проговорио о родитељству, али и о плановима за будућност

Foto: Printskrin Instagram/andrijamilosevic_official

On je sa ushićenjem potvrdio radosnu vest da postaje otac.

- Dobro ste čuli i to je tačno. Sreću ne krijem. Doći će vreme kada ćemo pričati o tome. Mi ništa ne krijemo ali mora da prođe ovaj prvi momenat, pa ćemo onda više pričati. I hvala svima koji su čestitali. Konačno jedna lepa vest u moru svega lošeg što se dešava - rekao je sa osmehom na licu za Andrija Milošević.

O tome da li razmišlja o karijeri u inostranstvu, Andrija je rekao:

- Nisam razmišljao. Ja imam veliko tržište ovde i mnogo publike. Ceo region je moja publika. Ako se otvori nešto, u redu, ali ja sam mišljenja da odem i da se predstavim svetu s nekim filmom. Radiću uskoro jedan film po istinitom događaju... E, to je nešto kako ću se svetu predstaviti. Ali, meni je ovo sada sasvim dovoljno.

Reditelji ga najčešće zovu zbog komičnih uloga, a Andrija tvrdi da mu to ne smeta

- Ja to tako želim i pogodilo se. Ne možemo svi da igramo sve. Ne možemo svi da igramo kriminalce i namrgođene tipove. Mora da postoji neko ko će da održava taj duh. Ono što je najvažnije kod komedije je da privlači decu, jer oni rastu i postaju publika i konzument sve te umetnosti koju mi stvaramo. Sve to ima neku sponu i u nekom narednom periodu mogu da vam kažem da ću u jednoj veliko seriji imati neko sasvim drugo izdanje, ali to je zato što sam ja izuzetno pametan.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)