MAHALA JE ORUŽJEM, DALA PIŠTOLJ DEVOJČICI: Ovo je mlada oružarka osumnjičena da je izazvala tragediju na snimanju filma (FOTO)

Novosti online

24. 10. 2021. u 17:43

MLADA oružarka Hana Gutjerez Rid (24), koja je osumnjičena da je pištolj sa bojevom municijom položila na kolica na snimanju filma "Rast", je i ranije bila nemarna sa oružjem, piše Dejli Mejl.

МАХАЛА ЈЕ ОРУЖЈЕМ, ДАЛА ПИШТОЉ ДЕВОЈЧИЦИ: Ово је млада оружарка осумњичена да је изазвала трагедију на снимању филма (ФОТО)

Foto: AP Photo/Andres Leighton/Adam Egypt Mortimer via AP/Jae C. Hong/Jim Weber/Santa Fe New Mexican via AP/Tviter/@PALE_Primate

Izvor koji je radio sa njom na snimanju filmova kaže da ona ima istoriju nepromišljenosti po pitanju rukovanja oružjem.

- Bila je nemarna sa oružjem, imala je običaj da maše pištoljem sa vremena na vreme. Nekoliko puta je punila oružje "ćorcima" na nebezbedan način - rekao je izvor za Dejli Bist.

Hana Gutjerez Rid/Foto: Tviter/@PALE_Primate

Drugi izvor je optužio Gutjerez Rid da je jednom napunila pištolj i dala ga jedanaestogodišnjoj devojčici koja je glumila u filmu, a da nije obavila odgovarajuće preglede.

- Punila je pištolj na kamenitom zemljištu, i nismo je videli da proverava da li je projektil ušao u cev - rekao je izvor koji je radio sa njom na filmu "Old vej", u kom glumi Nikolas Kejdž.

Foto: Tanjug/AP Photo

Podsećamo, čuveni glumac Alek Boldvin je u četvrtak, tokom snimanja vestern filma "Rust" ("Rđa"), pogodio snimateljku Halinu Hačins u grudi, dok je režiser Džoel Suza, koji je stajao iza nje, ranjen i prebačen je u bolnicu.

Hačinsova je preminula na mestu nesreće, dok je Suza bio prebačen u bolnicu iz koje je kasnije pušten.

Foto: Tanjug/AP Photo

U petak je sudija Santa Fea odobrio nalog šerifovoj kancelariji za zaplenu vatrenog oružja, odeće, kamere, video kaseta i municije sa ranča Bonanza Krik u blizini Santa Fea, gde je Boldvin snimao film.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a