LEPOTICA ŽELJKA MITROVIĆA OSVOJILA JE ITALIJU! Padova je na kolenima

Novosti online

24. 10. 2021. u 11:44

DANAS, na sajmu u Padovi, Željko Mitrović i Pink Media Group zajedno sa Pinkovim razvojno-istraživačkim centrom (PR-DC) uspešno su predstavili Pink Lady - automobil konstruisan na pogon zelenom energijom, čija je snaga čak 504 konjske snage, i razvija brzinu od 340 kilometara na čas, i ubrzanje od 100 kilometara na čas ostvaruje za samo 1,9 sekundi.

ЛЕПОТИЦА ЖЕЉКА МИТРОВИЋА ОСВОЈИЛА ЈЕ ИТАЛИЈУ! Падова је на коленима

Foto: Printscreen

- Pink Lady je definitivno osvojila Padovu!” – na svom Instagram profilu objavio je Željko Mitrović.

PR-DC je do sada bila poznata po proizvodinji bespilotnih letelica, i uspehu koji je postigla na nivou inovacija u vazduhoplovnoj industriji. Puno se ovih dana govorilo stručnosti ovog mladog i perspektivnog tima koji je već sada potvrđen internacionalnom saradnjom najvišeg ranga. Pionirski projekat Pink media group i Monte Carlo Motors krunisan je rekonstrukcijom prvog trkačkog Pink automobila u ovoj klasi koji koristi eko obnovljivi izvor energije. Pored toga, veliki kurizitet je sto će ovaj automobil na trci u Rimu voziti isključivo žene. Žene koje su svojevrsni simboli i ikone u svetu automobilizma i automobilskih trka različitih kategorija. One su: Tamara Vidali, Vanina Icehajks i Aleksandra Galo.

Foto: Printscreen

 

Tamara Vidali je najstariji i najiskusniji pilot, sa više od 100 odvozanih trka, a samo neke od njih su Superstar šampionat Italije i Ferari challenge. Ima 55 godina i u svojoj dugoj karijeri, najvise je vozila za Alfa Romeo i Audi tim. Vanina Icehajks je Belgijanka, ćerka poznatog vozača trka u La manshu i Formule 1 - Jekija Icehajksa. Osvojila je Ferari Challenge i ucestvovala na La manshu, Super kupovima i Grand priju Belgije. Aleksandra Galo je pilot, arhitetkta i instruktor bezbedne i sportske vožnje već 25 godina. Dvostruki sampion trke Italiano Turismo i jedan od članova Lamborgini driving academy.

Foto: Printscreen

 

Pinkova poruka na trci je: PINK ZNA DA ŽENE VLADAJU SVETOM! A VI!?

Interesantan je i podatak da pred današnju premijeru i predstavljanje Pinkmobila u Padovi, Mitrovićev štand je posetio i Fabio Lamborghini lično.

To samo govori koliko je Mitrović zajedno sa svojim mladim timom zaintrigirao svetsku javnost.

Sa velikim uzbuđenjem čekamo trku u Rimu i premijernu vožnju Pink Lady!

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)