DEVOJKA DARKA LAZIĆA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pevač se sukobio sa Barbarom, jer joj se na žurci nabacivao njegov kolega?

Novosti online

15. 10. 2021. u 22:41

DARKO Lazić i Barbara Bobak kako prenose mediji sukobili su se nakon proslave koju je početkom oktobra organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke.

ДЕВОЈКА ДАРКА ЛАЗИЋА ЗАВРШИЛА У БОЛНИЦИ: Певач се сукобио са Барбаром, јер јој се на журци набацивао његов колега?

Foto: Instagram/Darko Lazić

Pevačeva devojka završila se u bolnici, sa kragnom oko vrata. Pre nego što su se njih dvoje obračunali, Lazić je ušao u sukob sa Urošem Živkovićem. Darko je, prema rečima izvora, posumnjao da se njegov kolega nabacuje Barbari, pa ga je napao pred svima.

Darko Lazić u bolnici

- Na toj proslavi su svi bili pijani. U jednom trenutku nastao je kurcšlus između Uroša i Lazića. Darko ga je pred svima optužio da gleda u njegovu devojku i da joj se nabacuje. Govorio mu je:

- Ti misliš da sam ja budala, da ne vidim šta radiš. Debilu jedan. Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima!" Svašta mu je izgovorio... Reči nije birao. Živković je bio u čudu jer ništa nije uradio. Srećko je potom skočio da ih razdvoji jer su počeli da se biju. U celom tom haosu Darko je nasrnuo i na Krečara i slomio mu čašu u ruci. Krv je liptila na sve strane i Krečar je morao da ide na ušivanje. Žurka se pretvorila u pakao - priča pevač sa estrade koji je insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim rečima, Barbara je nasrnula na Darka da zaštiti Živkovića:

- I ona je bila pod gasom, a pokušala je da odbrani Živkovića. Vikala je na Lazića, izblamirala ga pred svima. Ni ona ne zna da se ponaša. Kasnije, kada su krenuli kući, njih dvoje su nastavili da se svađaju i udaraju. U kolima je tek bio haos. Barbara je povredila vrat. Morali su hitno da je odvezu u bolnicu. Tamo su nastale te fotografije. Eto, ona zna da demantuje jer ih je sramota šta su napravili pod dejstvom alkohola. Sramota ih je jer im se svi smeju što ne znaju da se ponašaju - završava pevač.

Srećko je hteo od Darka da uzme čašu, pa se posekao

- Ja sam se tu našao slučano. Bili smo na veselju. Srećko je hteo od Darka da uzme čašu, pa se posekao. Sve ostalo ne želim da komentarišem - rekao je Uroš za "Kurir".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)