MARINA TUCAKOVIĆ MU JE REKLA DA NIKAD NEĆE BITI ZVEZDA: Evo kako danas izgleda Nikola Paunović iz Operacije trijumf (FOTO)

Novosti online

07. 10. 2021. u 18:53

NIKOLA Paunović učestvovao je u muzičkom takmičenju "Operacija Trijumf" 2008. godine. U ovom šou programu pokazao je talenat, ali nije uspeo da se plasira u finale.

МАРИНА ТУЦАКОВИЋ МУ ЈЕ РЕКЛА ДА НИКАД НЕЋЕ БИТИ ЗВЕЗДА: Ево како данас изгледа Никола Пауновић из Операције тријумф (ФОТО)

Foto: N.Fifić/PrintscreenJutjub/Benjina19

Kako zbog svog glasa, tako i zbog izgleda, prikupio je simpatije mnogih devojaka, a njegovo učešće u "Operaciji Trijumf" obeležila je svađa sa tekstopiscem Marinom Tucaković, koja je bila jedan od članova stručnog žirija ovog muzičkog takmičenja.

Njega je pogodilo to što mu je Marina poručila da "nikada neće biti zvezda", pa ju je on uveravao da greši.

Foto: Printscreen Jutjub/ Benjina19

 

Izgleda da je Tucakovićeva bila u pravu pošto nakon završetka šoua Nikola nije napravio značajan uspeh na domaćoj muzičkoj sceni.

Sa kolegama iz "Operacije Trijumf" osnovao je "OT bend". Ovaj sastav nastupio je na "Beoviziji" 2009. godine numerom "Blagoslov za kraj", a osim toga snimili su još nekoliko pesama.

(Pulsonline)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - ZDRAVKO ČOLIĆ PEVA NA VENČANjU TERZIĆEVOG SINA: Mladenci plesali dok im je Čola pevao na uvce

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)