"HTELA SAM DA SE OBESIM U ŠTALI": Lepa Lukić iskreno o najtežim trenucima iz života

Novosti onlajn

04. 10. 2021. u 17:46

ČESTO Lepa spomene neke male detalje iz privatnog života, ali ovaj put je pričala prvi put o jednom delu njenog života.

ХТЕЛА САМ ДА СЕ ОБЕСИМ У ШТАЛИ: Лепа Лукић искрено о најтежим тренуцима из живота

Foto Z. Jovanović

Ona je rekla da je samo sa 16 godina htela da oduzme sebi život zbog tada zabranjene ljubavi od strane majke.

- Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam - ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo.

- On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile (smeh), ali prođe to... To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim - rekla je Lepa u jednoj emisiji.

Lepa se čak četiri puta udavala, a za medije je rekla:

- Ja sam bila mnogo voljena žena, volela sam i bila sam još više voljena. Muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo - bilo je! - rekla je ona.

(ALO)

BONUS VIDEO:

Omiljeno vozilo taksista, bio je simbol AMBASADORA, gasterbajtera i DIREKTORA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JEDAN LANAC – TRI SJAJNA HOTELA: Odaberite Xanadu u Beleku ili Bodrumu sad, a onim u Makadiju obradujte sebe u sred zime