MARINA U TEŠKOM STANJU: Oglasili se lekari Tucakovićeve - Životno je ugrožena, nema ni 40 kilograma!

Novosti online

17. 09. 2021. u 09:58

MARINA Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiša Mišović, gde joj je pružena puna lekarska nega i nalazi se pod budnim okom lekara.

МАРИНА У ТЕШКОМ СТАЊУ: Огласили се лекари Туцаковићеве - Животно је угрожена, нема ни 40 килограма!

Foto: Printskrin

Prema rečima profesora dr Peđe Savića, zamenika direktora KBC Dragiša Mišović, ona je i dalje u životnoj opasnosti.

Pored teške maligne bolesti sa kojom se Tucakovićeva bori već godinama, virus korona je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

- Negde sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a kovid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odneo, a posebno ovako nešto - započeo je razgovor profesor Savić.

- Ona je i dalje respiratorno nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom... Na odeljenju je intenzivne nege, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti, jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je video... Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma - rekao nam je dr Predrag Savić.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)