OGLASIO SE MUŽ MARINE TUCAKOVIĆ: Ne idem u bolnicu, jer i ja imam kovid

Novosti online

16. 09. 2021. u 20:00

OD kako se pojavila informacija da se zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršalo usled zaraze korona virusom, javnost je postala zabrinuta, a vesti su se brzo smenjivale.

ОГЛАСИО СЕ МУЖ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Не идем у болницу, јер и ја имам ковид

Foto Arhiva "Novosti"

- Marina je dobro, mnogo bolje nego što je bila. Ja imam kovid, juče mi je stigao pozitivan rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima - ističe Futa na početku razgovora i otkriva kako je došlo do toga da se Marina zarazi korona virusom:

- Ne mogu da tvrdim gde se tačno zarazila, ali mogu da kažem da je ovih dana išla na preglede, radiologiju, čak je i medicinska sestra koja je pazi zaražena. Rekli su nam da je hirurgija zatvorena zato što je virus ušao na odeljenje i ko zna, mogla je i tamo - navodi kompozitor i dodaje da ga je pogoršanje Marininog zdravstvenog stanja zabrinulo:

- Uplašio sam se, naravno. Ali nove analize su ohrabrujuće. Srećom, korona u njenom slučaju nije progresivna i nadamo se da će tako ostati.

Uprkos svim nedaćama koji su ih snašli, Radulović otkriva da je njegova životna saputnica vedrog duha te da svakodnevno radi na novim tekstovima:

- Marina je pre hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gde crpi energiju - zaključio je Futa.

Podsećanja radi, Marina Tucaković hospitalizovana je u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza korona virusom. Njoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu "Dr Dragiša Mišović" gde je priključena na respirator.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!