NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Marija Karan objavila emotivnu fotografiju kojom je raznežila pratioce (FOTO)

Novosti onlajn

02. 09. 2021. u 11:18

SIN Marije Karan, Marko Leo, po prvi put danas seo je u đačku klupu, a škola koju će pohađati je jedna od najboljih u srpskoj prestonici.

НИШТА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ИСТО: Марија Каран објавила емотивну фотографију којом је разнежила пратиоце (ФОТО)

Foto Promo

Glumica je, naime, odlučila da sina, kojeg je dobila u braku sa američkim producentom DŽoelom Lubinom, upiše u privatnu školu, gde se časovi pohađaju na engleskom jeziku.

Mama i sin prethodnog dana posetili su obrazovanu ustanovu za koju su se opredelili, kako bi se on privikao na okruženje, a već danas sa novim drugarima mališan je seo u đačku klupu i pratio je nastavu.

foto: instagram printskrin

- Kada je Marko imao svega par meseci počela sam da primenjujem RIE, koji je osmislila Magda Gerber. Naime, mnogo mi se dopadao odnos koji je moja najbolja drugarica imala sa svojim sinom, a ona je stalno spominjala taj metod vaspitanja. NJen dečak je s nepune dve godine sve dobro razumevao i sarađivao s odraslima. Svuda je išao sa nama i bio predivno dete, tako da mi je bio inspiracija. Pročitala sam knjigu o tome i sve što je pisalo za mene je imalo smisla. Bez obzira gde smo, Marko Leo stoga tačno zna koje su mu obaveze i ritam mu se ne menja. Odlično govori tri jezika, srpski, engleski i španski - objasnila je ranije glumica.

Sin Marije Karan otpočeo je najlepše životno razdoblje, a po slikama koje je objavila na Instagramu čini se da su zbog toga ponosnoj mami potekle suze radosnice.

(ESPRESO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)