TRAGEDIJA U PORODICI SRPSKE VODITELJKE: Nakon smrti majke poslala jaku poruku svim ženama!

Novosti online

26. 08. 2021. u 20:01

SRPSKA manekenka i voditeljka Nina Seničar prošle nedelje izgubila je majku. Sada se oglasila na Instagramu gde se emotivnim rečima oprostila od majke, i otkrila detalje njene borbe.

ТРАГЕДИЈА У ПОРОДИЦИ СРПСКЕ ВОДИТЕЉКЕ: Након смрти мајке послала јаку поруку свим женама!

Foto: Printscreen/RTS

Manekenka i voditeljka koja je u proteklih nekoliko meseci bdela nad svojom majkom, dok su se mediji pitali šta je razlog njenog višemesečnog boravka u Srbiji, sada je otkrila da je doživela najteži životni udarac.

- Prošle nedelje, posle velike sedmomesečne borbe preminula je moja mama. Moja Slavica lavica. Borila se kao što je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci. Rešila sam da ovo podelim sa vama samo iz jednog razloga. Uzmite vašu mamu/baku/tetku/komšinicu/drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u pet žena dobije tumor na materici jedna u tri tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma a kada krenu simptomi može biti previše kasno - napisala je Nina i dodala:

- Ukoliko ovim "spasem" jednu ženu za mene će smrt osobe koju volim najviše na svetu možda imati malo više smisla. Počivaj u miru mamice, nedostajaćeš nam zauvek. Volim te! - zaključila je voditeljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)