DRAGANA KOSJERINA VEĆ MESECIMA ODLAŽE SVADBU: Nisu joj bitni venčanica, šminka i frizura, želi samo jedno na svoj najlepši dan

Novosti online

11. 08. 2021. u 18:19

VODITELjKA Dragana Kosjerina uveliko planira venčanje, s obzirom na to da ju je stomatolog Bojan Perduv verio u jesen 2019. godine. Kosjerina je za medije govorila o svadbi kakvu priželjkuje:

ДРАГАНА КОСЈЕРИНА ВЕЋ МЕСЕЦИМА ОДЛАЖЕ СВАДБУ: Нису јој битни венчаница, шминка и фризура, жели само једно на свој најлепши дан

Foto: Instagram/dragana.kosjerina

– Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom – takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima - govorila je Dragana i nastavila:

- Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo – izjavila je Dragana.

(Gloria)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!