"NEKI BI VOLELI DA ME VIDE RAZAPETU": Vesna Zmijanac otvoreno o navodnim problemima sa zetom Reljom Popovićem

Novosti online

21. 07. 2021. u 15:33

FOLK zvezda Vesna Zmijanac oglasila nakon priča da navodno nije u dobrim odnosima sa zetom Reljom Popovićem, te da joj je on navodno čak zabranio da prisustvuje proslavi povodom rođenja druge unuke.

НЕКИ БИ ВОЛЕЛИ ДА МЕ ВИДЕ РАЗАПЕТУ: Весна Змијанац отворено о наводним проблемима са зетом Рељом Поповићем

Foto: Printskrin Youtube

Vesna je ispričala da je istina ta da je na dan rođenja unuke slavila sa Reljom i njegovim prijateljima u jednom restoranu, ali da na slavlju koje je organizovano uveče nije bila.

- Što ja moram da idem na proslavu tamo gde su mladi i gde su njegovi i Nikolijini drugari i drugarice? Na dan kad se Nikolija porodila bila sa njegovim drugovima, sedeli sam u jednom lokolu, pa sam sutradan vodila svoje drugarice i kod kuće sam imala slavlje za neke ljude. Neki bi voleli da me vide razapetu, to je druga priča. Čuj, meni Relja zabranio da dođem na slavlje! - počela je Vesna.

- Mi smo jedana skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom - dodala je pevačica.

Vesna još uvek nije videla unuku uživo, ali prema slikama koje su joj slali, kaže da je ona "njena bucka".

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)