EMITOVANJE NA JESEN: Završeno snimanje serije "Složna braća - The Nekst Đeneration"

M. J. M.

20. 07. 2021. u 23:00

POSLE više od dva meseca snimanja u studiju u Šimanovcima i na različitim lokacijama u okolini Beograda, danas je u Lipovičkoj šumi završeno snimanje nastavka humorističke serije "Složna braća - The Nekst Đeneration".

ЕМИТОВАЊЕ НА ЈЕСЕН: Завршено снимање серије Сложна браћа - Тхе Некст Ђенератион

Foto Promo

Scenario i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. Sponzor serije je "Telekom", a za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je "ETM produkcija".

Scenarista i idejni kreator serije Dr Nele Karajlić zahvalio je članovima ekipe i istakao da će snimanje pamtiti po vedroj i pozitivnoj atmosferi koja je pratila skoro svaki kadar.

- Napravili smo veoma dobru stvar, ali nemojte o tome suditi odmah, već za jedno 30 godina.

Toliko traju garancije koje ja dajem, a to više ne može ni "mercedes" - izjavio je Karajlić.

Jedan od izvršnih producenata serije Nenad Okanović rekao je da je zadovoljan što je imao priliku da bude deo ovog značajnog projekta, čiju je prvu fazu realizacije pratio i u njoj uživao tokom pedesetak snimajućih dana. Druga faza postprodukcije tek predstoji, a emitovanje se očekuje u kasnu jesen ili proleće naredne godine. Impozantnu glumačku ekipu predvode Nataša Ninković, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković, Sergej Trifunović, Nikola Pejaković, Marko Gvero, Ljubiša Savanović, Nenad Okanović, Mima Karadžić, Darko Ostojić i drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna