DARKO DAJ KOJE KILO GORE: Pevač se skinuo, fanovi podeljeni, komentari pljušte! (FOTO)

Novosti online

15. 07. 2021. u 20:16

ZA DVA dana dve fotografije i - komentari pljušte.

ДАРКО ДАЈ КОЈЕ КИЛО ГОРЕ: Певач се скинуо, фанови подељени, коментари пљуште! (ФОТО)

Foto: Instagram/Darko Lazić

Poslednjih dana pevač Darko Lazić u žiži je javnosti zbog nove devojke i informacije da se seli van Srbije, a sada je napravio korak dalje.

Njegov gubitak kilograma takođe je konstantno na meti kritika na društvenim mrežama. Jer posle saobraćajne nesreće pevač se veoma ugojio, pa je išao na operaciju smanjena želuca. Navodno je priznao da je imao 165 kilogram, kao i da je izgubio 95 kila.

Sada je objavio fotografije zbog kojih su fanovi podeljeni. Na jednoj od slika pratioci su mu poručili da je preterao sa mršavljenjem. Danas je Darko prvi put objavio prvu fotografiju u kupšaćem kostimu, u bazenu, gde se vidi njegovo telo posle gubitka kilograma.

Kako sada izgleda pogledajte u galeriji ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)