JAKO JE TEŠKO I SKUPO U MOJOJ KOŽI: Karleuša u haljini od 20 evra izgledala kao milion dolara (FOTO)

Novosti onlajn

02. 07. 2021. u 09:11

PEVAČICA Jelena Karleuša zablistala je na jednom gradskom dešavanju i to u haljini od 20 evra.

ЈАКО ЈЕ ТЕШКО И СКУПО У МОЈОЈ КОЖИ: Карлеуша у хаљини од 20 евра изгледала као милион долара (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

Naime, pevačica se pojavila u modernoj kratkoj haljini sa puf rukavima i dubokim dekolteom, u svetlo zelenoj nijansi, sa velikom torbom identične boje, dok je na sebi imala i rupičaste bež, duboke sandale. Stajling je upotpunila blaga šminka i duga kosa uvijena u blage talase, te je pevačica kao i obično delovala ekstravagantno i skupo.

Ipak, ona je priznala da haljina na njoj košta samo 20 evra.

- Na meni nije uvek sve skupo i markirano. Trenutno na sebi imam haljinu koja košta nekih dvadesetak evra. Nemam ja problem sa tim. Bitnije mi je kako nešto stoji, a ne koliko košta - rekla je Jelena.

Pevačica je potom otkrila zbog čega nije lako biti žena, a zbog čega je još teže biti Jelena Karleuša.

- Jako je teško biti u mojoj koži i mogu reći skupo. Održavanje ove kože mnogo košta. Meni se sve gleda i to pod lupom. Nisam uvek zadovoljna svojim izgledom, zato postoje fotošop i estetska hirurgija - ističe pevačica.

- Moj posao zahteva da izgledam jako dobro. Svi nama zameraju kada vide celulit, bore, podočnjake. Da žena izgleda dobro i da se dobro slika apsolutno je sve bitno: da li je raspoložena ili nije, da li je u PMS ili nije, kakvo je svetlo, senka, iz kog ugla se slika, koje je doba dana i tako dalje. Nama se sve slika i podbradak i podočnjaci, a ja se trudim i moram zbog posla kojim se bavim da uvek izgledam dobro. Moje telo ima jedan oblik kad se probudim, a čim popijem čašu vode ili nešto pojedem, poprima drugi oblik. Generalno nije lako biti žena - kaže Jelena.

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna