KRČI PUT U HOLIVDU: Dragan Mićanović u filmu sa Salmom Hajek, evo kako izgleda saradnja sa meksičkom lepoticom

Novosti online

28. 06. 2021. u 23:11

PRED domaću i svetsku publiku uskoro stiže nastavak akcione krimi komedije „Telohranitelj mafijaševe žene“, u kojoj igra naš glumac Dragan Mićanović.

КРЧИ ПУТ У ХОЛИВДУ: Драган Мићановић у филму са Салмом Хајек, ево како изгледа сарадња са мексичком лепотицом

Foto: Miodrag Miša Jelić

Dragan ima agenta u Londonu preko koga je još pre dve godine došao na kasting ovog ostvarenja.

U filmu, pored njega, igraju poznata imena Holivuda Salma Hajek, Rajan Rejnolds, Samjuel L. DŽekson, Morgan Friman, Antonio Banderas… Dragan u filmu igra ruskog mafijaša, a direktni parneri sa kojima je snimao u studiju su mu bili Salma Hajek i Rejnolds. Priča prati najsmrtonosniji par na svetu, telohranitelja Majkla Brajsa (L. DŽekson) i ubicu Darijusa Kinkejda (Rejnolds), koji su u još jednoj misiji opasnoj po život.

Na novu akciju, iako je još bez dozvole i pod lupom, Brajsa prisiljava Darijusova žena, ozloglašena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Hajek). Na pitanje, kako je bilo raditi sa plejadom ovakvih glumaca, Mićanović za Blic kaže.

- Oni zaista jesu prave legende u Holivudu, prave zvezde. Moje iskustvo je, radeći sa tako nekim velikim, značajnim, holivudskim imenima, što su oni veće zvezde, to su normalniji ljudi. Tako da su i njih troje, koliko sam imao priliku da ih upoznam, potpuno normalni i divni ljudi za saradnju - kaže Dragan i dodaje:

- Zaista je bilo pravo zadovoljstvo raditi sa njima, to su profesionalci, pravi profesionalci. Naročito Rajan Renolds. Imao sam priliku da gledam te scene tuče, jurnjave ... On je kao baletan, prosto je neverovatno šta sve može da uradi sa tim svojim telom, tako da je njemu ova uloga vrlo očigledno baš legla.

Ono što, naravno, sve zanima jeste i to kako je bilo raditi sa Selmom Hajek, koja važi za jednu od najlepših i najtalentovanijih glumica na svetu.

- U toj zajedničkoj sceni koju imamo, Salma Hajek je imala brigu oko svog britanskog akcenta koji je trebalo da izvede za tu priliku. NJen španski akcenat “probija” na sve strane, pa je ona išla kroz ekipu i pitala svakoga “kako zvučim, kako zvučim?”, i to je bilo jako simpatično. I mislim da je uradila dobro tu scenu, kroz osmeh otkriva Mićanović.

Inače, ovo nije prvi put da Mićanovića gledamo u holivudskom ostvarenju. On je pre dve decenije dobio ulogu Fortinbrasa u „Hamletu“ i time postao jedan od prvih stranaca koji su do tada igrali u Šeksporovom Gloub teatru.

Mićanović nam je preneo utiske sa snimanja filma i otkrio kako se njemu dopada.

- Pa, zabavan je, prava zabava. Vidi se da troje glavnih glumaca (Rajan Renolds, Salma Hajek i Semjuel L. DŽekson) uživaju dok rade svoj posao. Ovo je nastavak filma iz 2017. godine i njima su ove uloge baš onako legle, vidi se da je pravo uživanje za njih. A onda oni prenesu tu energiju i na nas, gledaoce. Film je pravo zadovoljstvo, dobra zabava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)