ROMANA PANIĆ PROGOVORILA O SKANDALU U AUSTRALIJI: Pevačica se pojavila u emisiji nakon godinu dana medijske ilegale (FOTO)

Novosti online

25. 06. 2021. u 13:00

PEVAČICA Romana Panić bila je skoro godinu dana u medijskoj ilegali, nakon što se vratila u Srbiju, posle skandala koji se dogodio u Australiji.

РОМАНА ПАНИЋ ПРОГОВОРИЛА О СКАНДАЛУ У АУСТРАЛИЈИ: Певачица се појавила у емисији након годину дана медијске илегале (ФОТО)

Foto: Printskrin RTV Pink

Pevačica će se sutra pojaviti u "Magazinu In" kod voditeljke Sanje Marinković, a pričaće na temu partnerskih odnosa sa drugim poznatim damama sa naše javne scene.

Sanja je upitala Romanu da li su i dalje partneri koji su neslavno obeležili deo njenog života i dalje deo istog, pevačica se nasmejala i priznala:

- Pa ne, nisu bivši - rekla je kroz smeh Romana.

Na pitanje da li je razrešila sve životne nemire koje je imala, Romana je iskreno odgovorila:

- Pa mogu ti reći da jesam, jesam - priznala je pevačica.

Pogledate kako Romana izgleda nakon skoro godinu dana medijske ilegale:

Podsetimo, pevačica je uhapšena nakon pljačke bankomata koju je izvršila zajedno sa tadašnjnjim partnerom.

- Dva meseca sam bila u ustanovi. Imaš normalne uslove za život, sve je bilo čisto, sve je bilo novo. Bila sam sama u ćeliji, kao u Hagu. Imaš svoj krevet, svoj televizor. Bila je tamo još jedna osoba, sve je rešeno i za mene i za njega. Prvi Beograđanin u mom životu, skupo me koštao. Sve je završeno. On ne živi ovde. Neću ponovo ići tamo, moja baza je Beograd. U Australiju nikad ne bih otišla, eventualno na promociju moju knjigu na engleskom, ako me puste tamo - rekla je nedavno Romana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)