"TO NIJE ESTRADNO KUMSTVO": Viki Miljković otvoreno o Ceci, suprugi i urnebesnoj situaciji kad je pobegla od kuće da bi se udala

Novosti online

20. 06. 2021. u 17:51

PEVAČICA Violeta Viki Miljković otvoreno je pričala o suprugu Tašketu, kao i prijateljstvu sa Cecom.

ТО НИЈЕ ЕСТРАДНО КУМСТВО: Вики Миљковић отворено о Цеци, супруги и урнебесној ситуацији кад је побегла од куће да би се удала

Foto: Printskrin

- Istina je da moji roditelji nisu bili za Tašketa. Bili su protiv naše veze. Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala 18 godina. Napravili smo koncept kako moja karijera treba da izgleda, i onda odjednom ja treba da odem od kuće. Nije mu se uklapalo to u koncept. NJima se nije svidelo što sam se suprotstavila, jer sam znala da je on moj život i moj put - rekla je Viki za TV Pink.

Tokom intervjua otkrila je i detalje urnebesne situacije kada je pobegla od kuće kako bi se udala za Tašketa.

Foto: M. Stojanović

 

Pobegla sam za Beograd tako što sam ih slagala da mi se jedu kruške i dok su oni brali kruške ja sam pobegla. Tek kad sam stigla i našla se sa Tašketom, ja sam pokucala na prozor oko 2 u noć i rekla mu ''Ja se više ne vraćam kući''. Jer ako se vratim kući, nema ništa od viđanja i naše veze. Tata je krenuo direktno za Beograd da me juri. Bratu smo saopštili da se ne vraćam kući, bio je zaprepašćen, ali imamo toliko ljubav i poverenje da smo preterano vezani. Zagrlio nas je, poželeo sreću i rekao ''Samo nemoj da čujem za 6 meseci da vam ne ide - dodaje Viki.

Ono što je prava vrednost, to ispliva na površinu. Prošlo je godinu dana, a Taške je pokušavao da ih ubedi da je on zaista dobar za mene. Bukvalno je tada zapostavio svoju karijeru, sebe stavio u drugi plan i do dana današnjeg je moja najveća ljubav i podrška - zaključila je Viki.

Poznato je da njeno prijateljstvo sa Svetlanom Cecom Ražnatović datira godinama, a preraslo je čak i u kumstvo.

Ceca i ja se znamo odavno. To datira od detinjstva, preko 40 godina, to nije estradno kumstvo, nego pravo prijateljstvo, pravo kumstvo. Jako smo velika podrška jedna drugoj i privatno i poslovno - priča Viki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)