NASTAVAK SAGE O PETRU MARAŠU: Objavljen zvaničan trejler za "Južni vetar 2: Ubrzanje" (VIDEO)

Tanjug

15. 06. 2021. u 16:54

OBJAVLJEN je prvi zvaničan trejler za najnoviji domaći film „Južni vetar 2: Ubrzanje“ Miloša Avramovića, nastavak uspešnog akcionog hita iz 2018. godine, koji je oborio mnoge rekorde gledanosti u bioskopima.

НАСТАВАК САГЕ О ПЕТРУ МАРАШУ: Објављен званичан трејлер за Јужни ветар 2: Убрзање (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

U spektakularnom trejleru za „Ubrzanje“ publika može da vidi produkcijski izuzetne i neverovatne scene, ali i okvirni zaplet koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra.

Gledana krimi serija “Južni vetar” tokom pandemije, kao nastavak filma, iz 10 epizoda je pružila produžetak avantura junaka Maraša, Baće, Cara i drugih likova, ali se auditorijum i oprostio od nekih karaktera, kao što je bio korumpirani policajac Stupar (Miloš Timotijević).

I na filmu glumačku ekipu predvodi Miloš Biković, a uz njega su Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović i Aleksandar Berček, svi preživeli junaci, dok će se pridružiti i glumac u usponu Luka Grbić, koji tumači lik brata Petra Maraša.

Grbić se prvi put pojavio na filmu upravo u originalnom “Južnom vetru” gde je ulogu Goluba odigrao Nebojša Glogovac kao svoju poslednju ulogu, a tada je rolu Cara tumačio Dragan Bjelogrlić, koga je u seriji dalje zamenio Miki Manojlović kao isti lik.

Luka Grbić je onda izostao iz serije “Južni vetar”, odnosno pojavio se samo u jednoj kratkoj sceni, a sada u nastavku filma ima veliki prostor.

U filmu igra i mlada britanska zvezda Anastasi Everal, a prisutni su i glumci iz Bugarske - Marijan Valev i Zahari Baharov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)