"POLUDEO JE U OPASNIM GODINAMA": Marina Tucaković otkrila kako je počela saradnja sa DŽejom i kako se sve prekinulo!

Novosti online

11. 06. 2021. u 22:52

TEKSTOPISAC Marina Tucaković, koja se već godinama bori s karcionomom dojke, otkrila je nedavno da poslednje terapije nisu dale rezultata, te da zbog bolesti više ne može ni da hoda.

ПОЛУДЕО ЈЕ У ОПАСНИМ ГОДИНАМА: Марина Туцаковић открила како је почела сарадња са Џејом и како се све прекинуло!

Foto: Printskrin

Iako se zbog bolesti i zdravstvenog stanja reko pojavljuje u javnosti, ona je juče napravila presedan i došla na promociju nove pesme Suzane Jovanović, a sada i gostovala u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" gde je otvoreno govorila o svemu - svom odrastanju, karijeri, saradnji sa zvezdama, ali i bolesti.

- Za divno čudo, dobro, borbeno. Znate kako, bude jedan dan malo lošije, pa padneš, drugi dan kažu 'dobro je -rekla je ona.

Potom je govorila o svom pozivu i otkrila da nije planirala da postane kompozitor.

- Upisala sam ekonomski fakultet, a htela sam da budem turistički vodič, onda sam upoznala jednu ekipu koja je pravila neku muziku. Onda me je to vuklo. Fakultet sam onda završila i prešaltala se na nešto drugo. Pisala sam pomalo i eto. Privilegija je da ceo život radiš posao koji voliš  - rekla je Marina.

- Ne osećam da sam estrada, mada moram priznati da je ona zanimljiva stvar. Nije uvredljivo biti estrada, zašto? Sramota je krasti -  istakla je.

Prisećajući se svojih početaka, prisetila se i početka pevača Džeja Ramadanovskog kog je, kako mnogi kažu "vinula u zvezde".

- Džeju sam dala put do zvezda. To je kod njega bio pravi američki san, zato je i uspeo. Meni je robu donosio jedan njegov drug, mi smo tada već počeli ozbiljnije da se bavimo poslom, kaže: 'Imam ja jednog dečka, kad odem u kafanu on uhvati pa peva, peva fenomenalno'. Dođe Džej na vrata, znate kad vas energija onako zapljusne. Mi se oduševimo i počnemo da radimo za njega. Tako je bilo - prisećala se.

"Džej je bio jako ozbiljan, slušao je. Posle ga je valjda uhvatilo loše društvo i poludeo je u opasnim godinama. Mi mu se jesmo mešali u karijeru, kako ne. On je onda mislio da može sam i normalno, pustite ga. Uvek smo mi bili dobri, radili ili ne - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili