NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA: Nećete prepoznati Marinu Tucaković! (FOTO)

Novosti online

07. 06. 2021. u 10:19

DRUŠTVENIM mrežama kruži jedna od retkih fotografija na kojoj se može videti Marina Tucaković iz perioda svoje rane mladosti.

НИКАД ВИЂЕНА ФОТОГРАФИЈА: Нећете препознати Марину Туцаковић! (ФОТО)

Foto: Instagram

Podsetimo, Marina Tucaković nekoliko godina vodi tešku bitku sa kancerom.

Ona je nedavno rekla da joj je borba sa rakom naporna, ali ipak nema nameru da se preda.

- Počela sam da idem na hemoterapiju. Ona me čini slabom, pa ne mogu mnogo da hodam. Odlazim samo do banke i Onkološke bolnice, i to u kolicima. Nigde više ne izlazim jer mi je sve baš naporno. Osećam se kao da sam u zatvoru - rekla je Marina Tucaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!