BEZ DŽEJA SU SVE NEDELJE TUŽNE: Na Novom groblju održan šestomesečni pomen voljenom pevaču (FOTO)

M. Ć.

06. 06. 2021. u 19:59

UMRO je u nedelju, 6. decembra prošle godine, a šestomesečni pomen isto pada na taj dan, za koji je Džej Ramadanovski sudbinski bio vezan.

БЕЗ ЏЕЈА СУ СВЕ НЕДЕЉЕ ТУЖНЕ: На Новом гробљу одржан шестомесечни помен вољеном певачу (ФОТО)

Foto ATA Images

Okupiše se u nedelju, u Aleji zaslužnih građana, na Novom groblju u Beogradu, članovi rodbine, uz nekolicinu prijatelja i kolega, da obeleže pola godine od odlaska legende narodne muzike, za kojom su suzu pustili mnogi, ne samo na ovim našim prostorima, već širom sveta.

Beskrajna tuga i u nedelju beše vidljiva na licima njegove bivše supruge Nade, ćerki Ane i Marije, zeta Adila, unuka Adrijana, kao i Andrijane Tomanić, žene sa kojom je folker proveo poslednje godine svog života.

Među prvima, na groblje je stigao kum Ramadanovskog, Zoran Jagodić Rule, sa svojim ocem. Nedugo zatim pojavio se i muzičar Acko Nezirović, pevačica Mina Kostić, Džejeva velika prijateljica, kao i Stevan Anđelković.

Džej Ramadanovski je preminuo u 56. godini u Beogradu, od zastoja rada srca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!