BOBA JE NJU VOLEO PRE BRENE: Bivši teniser otkrio nepoznate detalje svog života sa ženom koja mu je rodila sina Filipa

Novosti online

29. 05. 2021. u 00:30

BIVŠI teniser Slobodan Boba Živojinović u emsiji "Šta sam tebi i ko sam sebi", ispričao je deo svoje životne priče. Pored uspeha koje je postigao u svojoj karijeri, kada je reč o tenisu, ali i kada je biznis u pitanju, Bobu svi znaju i kao muža Lepe Brene.

БОБА ЈЕ ЊУ ВОЛЕО ПРЕ БРЕНЕ: Бивши тенисер открио непознате детаље свог живота са женом која му је родила сина Филипа

Foto Instagram/lepabrenaa

Pre nego što je oženio pevačicu on je bio sa Zoricom Nakić sa kojom ima sina Filipa Živojinovića, a upravo u tom periodu, kako je rekao, zbog jednog događaja, koji se desio njegov život se preokrenuo.

- Kada sam počinja nismo imali teniske turnire, morao si da putuješ negde, a za to su bili potreba neka sredtva. Sa 18 godina sam bila prvak Evrope - amater i svojili smo zlatnu medalju u miksu i u oktobru sam dobio nagradu grada Beograda bio sam među 10 najpoznatijih sportista u bivšoj Jugoslavili. Sa svojih 19, 20 sam se malo izgubio, nisam imao nekoga ko je mogao da me uzme za ruku i kaže sad ti ideš i radiš ovo. Mama je htela da završim školu, vodila se onom "od sporta nema hleba", te dve godine sam lutao - rekao je Boba i dodao:

- Desilo se to da sam sa Zoricom, Filipovom mamom otišao u bioskop, a ona je od tate dobila nekog Fiću i auto nije hteo da upali. Ja sam gurao auto sve do Šumatovca i onda sam joj rekao da tu stane. Ušao sam u kola isčupao sve kablove i rekao sebi neće ovo više biti moj život i tada sam odlučio i krenuo jako te godine. To je bila 1984. i od tad su krenuli moji supesi u karijeri.

- Imao sam 21. godinu kada se Filip rodio. Zorica je saznala da je u drugom stanju kada je moj tata preminuo. Moji su bili presrećni, ponavljali su "Mali Boba, mali Boba" i tako se sve desilo - rekao je Živojinović u emisiji.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)