MEĐUNARODNA BICIKLISTIČKA TRKA BEOGRAD- BANJALUKA: Mihkel Reim iz Estonije odneo pobedu (FOTO)

O. M.

25. 04. 2021. u 17:19

MIHKEL Reim iz Estonije, član poljskog tima ”Mazovše serce polski”, pobednik je 15. međunarodne biciklističke trke Beograd - Banjaluka. Reim iz Estonije, član poljskog tima ”Mazovše serce polski”, pobednik je 15. međunarodne biciklističke trke Beograd - Banjaluka.

МЕЂУНАРОДНА БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА БЕОГРАД- БАЊАЛУКА: Михкел Реим из Естоније однео победу (ФОТО)

Foto: Facebook/Printskrin

Reim je pobedu odneo najbržom vožnjom u vrlo uzbudljivoj završnici četvrte etape od Prijedora do Banjaluke, dugoj 163 kilometra. Drugo mesto osvojio je Džastin Volf iz Nemačke, član ”Bajk eida”, koji je do jučerašnje etape bio nosilac žute majice i vodio u generalnom plasmanu.

Treće mesto pripalo je Poljaku Patriku Stosu, članu ”Vosters ATS”.

Podsetimo 15. međunarodna biciklistička trka startovala je 22. aprila sa Trga republike u Beogradu. U trci je učestvovalo 175 biciklista iz 35 država.

Pobednik prve etape Beograd - Šamac, duge 96 kilometara, bio je Džastin Volf (Nemačka) iz tima ”Bajk eid”. U drugoj etapi Obrenovac - Bijeljina prvi je kroz cilj prošao Patrik Stos (Poljska), član ”Vosters ATS”. Trka je vožena bez zaustavljanja na graničnim prelazima. Na najzahtevnijoj ”kraljevskoj” etapi od Bijeljine do Vlasenice, dugoj 124 kilometra sa tri velika uspona, pobedu je odneo biciklista ekipe ”VSA KTM” Danijel Ojer (Austrija).

Pokrovitelji ovogodišnje trke su Ministarstvo omladine i sporta Srbije, Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske i Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji.

Trku je pratilo više od 30 medijskih kuća iz zemlje i inostranstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori