NAKON što je u Sarajevo, u Predsedništvo BiH, stiglo pismo američkog državnog sekretara Entonija Blinkena u kojem, između ostalog, poziva na ograničene ustavne promene u BiH, i gde navodi da Dejtonski sporazum "nije urezan u kamen" pa da ne može da se menja, u bošnjačkom političkom korpusu to vide kao šansu za otvaranje širih ustavnih reformi.

Nini

03.04.2021. 08:09

Srbija ima obavezu da ne dozvoli stvaranje genocidne kalifatske tvorevine u srcu Evrope i Balkana, a to se može postići jedino punom podrškom opstanku Republike Srpske.

Ko ce koga

03.04.2021. 08:44

Dok god u BiH vlada nepostena fakinska rabota ko ce kojeg naroda vise podciniti ,nadmudriti i prevariti nema tu srece i zajednickog zivota.

Pera

03.04.2021. 08:45

Dzaba im priča sve je otkriveno odavno naime nemački novinari čekajući intervju sa alijom ispred njegovog kabineta videli su osamu bin ladena kako iz njega izlazi i to pre terorističkih napada 11og septembra dakle alija u tome zajedno sa al kaidom naserom orićem i ostalim mudzahedinima iz bosne! Zašto amerika tako striktno štiti bosanske muslimane i albance ? Posle ubistva kenedija amerikom striktno vladaju jevrei a kisindzer je komandant i stejtdepartmenta i klintona dakle i alije sa koim je klinton širak bler..bili u stalnoj vezi a bin laden je po svedočenju oficira kfor bio i na kosovu i metohiji kog haradinaja miljenika amerike jevrejke olbrajt jevreina kušnera jevreina teodora merona.....