STANJE ODMAKLO KONTROLI U BANJALUČKOJ SKUPŠTINI: Gurnuta Stanivukovićeva stručna saradnica (FOTO)

O. M.

31. 03. 2021. u 11:40

U HAOSU koji je nastao tokom pauze na sednici Skupštine grada gurnuta je stručna saradnica u Kabinetu gradonačelnika Olga Babić, od strane odbornika US Nevena Stanića.

СТАЊЕ ОДМАКЛО КОНТРОЛИ У БАЊАЛУЧКОЈ СКУПШТИНИ: Гурнута Станивуковићева стручна сарадница (ФОТО)

Foto: A. Čavić

Ona tvrdi da je Stanić odgurnuo uz psovke i osudila je taj napad.

- Stanje je odmaklo svakoj kontroli. Ponašanje i psovanje nema smisla - rekla je Babić.

Savetnica gradonačelnika Milada Šukalo novinarima je rekla da je incident izazvao odbornik koji je ranije dolazio u njenu kancelariju da vidi šta ona radi.

- Ovo je prešlo svaku meru. Odbornici skupštinske većine govore kako treba pohapsiti ljude koji su se okupili ispred Gradske uprave. Pozivam odbornike da pričamo o projektima. Ovo što se danas dogodilo je vrhunac svega što mi trpimo ovde. Svojim životima ćemo braniti svoju decu i živote svih ljudi u ovom gradu - rekla je Šukalo, navodeći da je Stanić bio grub prema koleginici Babić.

Milada Šukalo

Milada Šukalo

Neven Stanić

Neven Stanić

Neven Stanić novinarima je rekao da nikoga nije udario, već da su se on i Babićeva sudarili na vratima.

- Kolegica je ulazila, a ja sam izlazio i došlo je do sudara. Izvinjavam se i imam puno poštovanje prema ženama. Razumem da je potresena - rekao je Stanić.

Sednica Skupštine grada Banjaluka je nastavljena, a povreda poslovnika nije dobila potrebnu podršku. Predsednik Skupštine Mladen Ilić je konstatovao da je tokom pauze razgovarao sa gradonačelnikom, te da su dogovorili da "smire tenzije i nastave s radom".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)