ODUZET „SAB“ U PRNJAVORU: Tomislav vozio pijan, bez vozačke, lažnih tablica i neregistrovanim vozilom, uz dug od 12.000 KM

N.Đurić

08. 02. 2021. u 15:14

PRNjAVORSKA policija u nedelju je oduzela od 51-godišnjeg Tomislava T., iz ovog grada, putnički automobil „sab“, uz pokretanje prekršajnog postupka zbog niza otkrivenih prekršaja, kao i neplaćanja novčanih kazni u iznosu većem od 12.000 maraka.

ОДУЗЕТ „САБ“ У ПРЊАВОРУ: Томислав возио пијан, без возачке, лажних таблица и нерегистрованим возилом, уз дуг од 12.000 КМ

Foto: N. Đurić

Kako „Novosti“ saznaju, Tomislav T. je, uz pozamašan novčani dug, vozio pijan, bez položenog vozačkog ispita, sa lažnim tablicama i neregistrovanim vozilom.

Vozač ovog na našim putevima retkog automobila dolijao je u rutinskoj kontroli policije.

- Kontrolom je utvrđeno da je T.T. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u količini od 2,43g/kg. Utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, te da je T.T. upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita, kao i da navedeno vozilo nije registrovano-saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Inače, kako saznajemo, Tomislav T. je po sličnim prekršajima stari znanac policije, a u saopštenju je navedeno da je „proverom u bazi registra novčanih kazni, utvrđeno da T.T. ima dug u iznosu od 12.353 KM“.

-Od lica T.T. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog gore navedenih prekršaja, nadležnom sudu- najavili su iz banjalučke PU.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju