MONAH IZBODEN NASMRT: Vernici u šoku, zločin kakav se ne pamti!

Novosti online

07. 12. 2020. u 22:16

ŠIPOVO je danas potresao nezapamćen zločin, nakon što je monah u manastiru Glogovac pronađen sa ubodnim ranama nanesenim najverovatije nožem, od kojih je i preminuo.

МОНАХ ИЗБОДЕН НАСМРТ: Верници у шоку, злочин какав се не памти!

Foto: Printskrin

Iako ova informacija iz policije nije zvanično potvrđena, kako kažu meštani, kroz Šipovo je prošao kordon policije kao i ekipe hitne pomoći. 

Monah je, navodno, usmrćen nožem i prema nezvaničnim informacijama, uboden je u grudi.

Nezvanično, policija traga za jednim muškarcem, koji se može dovesti u vezu sa zločinom, ali detaljne informacije od nadležnih organa nisu saopštene. 

Meštani su u šoku i u neverici da se desio zločin nad monahom na ovom svetom mestu. 

Na zvaničnoj stranici manastira objavljeno je: "U neverici i tuzi obaveštavamo sve poklonike Manastira Glogovca da je danas 7. decembra u večernjim satima nepoznati počinioc nožem usmrtio dugogodišnjeg monaha Manastira Glogovca oca Stefana. Svi detalji o ovom stravičnom zločinu biće naknadno saopšteni javnosti posle istrage policije kao i vreme sahrane postradalog monaha Stefana. VEČAN TI POMEN OČE NAŠ I BRATE STEFANE!"

(Nezavisne novine)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Vladimir

07.12.2020. 22:56

Neka mu je laka zemlja! Tužno. Inače patrijarh Pavle je, ako se ne varam 5 puta posjećivao ovaj manastir. Manastir sa tuznom prošlošću. Napišite nešto o ovom manastiru.