ĆURIĆ, ADŽIĆI I JERINIĆ GRADONAČELNICI: SNSD odneo pobedu u Trebinju, Doboju i Gradiški

S.M.

15. 11. 2020. u 22:02

KANDIDATI SNSD za gradonačelnike Trebinja, Doboja i Gradiške odneli su pobede u pomenutim gradovima. Kandidat SNSD za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić pobednik je ovih lokalnih izbora u Trebinju, rekao je predsednik Gradskog odbora ove stranke Luka Petrović.

ЋУРИЋ, АЏИЋИ И ЈЕРИНИЋ ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ: СНСД однео победу у Требињу, Добоју и Градишки

Foto: Srna

- Na osnovu 90 odsto izbrojanih glasova, od 45 biračkih mesta, Ćurić vodi sa 1.500 glasova. Procenat je 55 naspram 45 u korist Mirka Ćurića. Imamo novog starog gradonačelnika, izjavio je novinarima Petrović.

Petrović je naveo da ima i preliminarne rezultate za lokalnu Skupštinu i da ćr njihov procenat biti oko 45 do 50 odsto.

Ćurić je zahvalio svima koji su mu ukazali povjerenje i istakao da je ovo nastavak tamo gđe se stalo u prethodnom periodu.

Topportal

Gradonačelnik Gradiške Zorana Adžić rakao je da izborni rezultati sa većine biračkih mesta govore da će slaviti još ubedljiviju pobedu za gradonačelnika u odnosu na lokalne izbore 2016. godine.

Adžić je naveo da, na osnovu izveštaja sa 80 odsto biračkih mesta, on vodi u odnosu na protivkandidata iz koalicije SDS-PDP Mirka Samardžije za 5.200 glasova, odnosno da je omjer u njegovu korist 66 naprema 34 odsto.

Foto: Capital.ba

- Želim da zahvalim građanima što su se u teškim uslovima virusa korona ohrabrili da iskoriste svoje demokratsko pravo i izašli na izbore u velikom procentu. Mislim da su građani prepoznali moj rad kao gradonačelnika i SNSD u protekle četiri godine, te naših koalicionih partnera, da smo radili u interesu građana i privrednika Gradiške. Naredne četiri godine ih nećemo izneveriti, nego ćemo i dalje da razvijamo Gradišku, rekao je Adžić.

Foto: Capital.ba/SNSD

Boris Jerinić gradonačelnik Doboja proglasio je ubedljivu pobedu i poručio da je zahvalan građanima Doboja koji su im pružili ubedljivu podršku.

- Građani Doboja su izašli na birališta i pokazali da je naša politika ispravna, poručio je Jerinić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili