ŠKALJARAC SE OBESIO NA SVOJU KRSNU SLAVU: Užas u zatvoru, Vidović ostavio majci i bratu oproštajno pismo

R. S.

12. 10. 2020. u 19:54

SAŠA Vidović (37) izvršio je danas samoubistvo u KPZ Foča gde je izdržavao kaznu od 19 godina zatvora.

ШКАЉАРАЦ СЕ ОБЕСИО НА СВОЈУ КРСНУ СЛАВУ: Ужас у затвору, Видовић оставио мајци и брату опроштајно писмо

Foto arhiva

Kako saznajemo, Vidović se obesio, a detaljne okolnosti još uvek nisu poznate. Danas mu je inače bila krsna slava.

Vrhovni sud RS  je u junu ove godine potvrdio presudu Saši Vidoviću (37) iz Bijeljine na 19 godina zatvora, dok je Aleksandru Bulatoviću (33) iz Banjaluke kazna smanjena sa 18 na 16 godina, zbog ubistva Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu u oktobru 2016. godine. 

Vidoviću je tada potvrđena presuda koju je doneo Okružni sud u Banjaluci, dok je delom uvažena žalba Bulatovićeve odbrane. 

Vrhovni sud RS im je ranije već jednom ukidao prvostepenu presudu kojom su pred sudom u Banjaluci bili osuđeni na ukupno 39 godina zatvora.

Ovaj dugogodišnji postupak sve vreme je bio praćen visokim merama bezbednosti, a neka ročišta su i odgađana zbog dojava u bombi u sudnici.

Takođe, otac Aleksandra Bulatovića, Željko Bulatović (55), ubijen je septembru prošle godine u Novom Sadu. 

Iako motivi ubistva Lazarevića nikada nisu precizirani, iz MUP-a Republike Srpske su neposredno nakon njihovog hapšenja, ocenili da su Lazarevića likvidirali za određen novčani iznos, te da su navodno povezani sa kriminalnim grupama u okruženju.

Optužnica Republičkog tužilaštva teretila je Vidovića i Bulatovića da su 16. oktobra 2016. godine oko 1.50 sati napravili sačekušu u Beogradskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu gde je Miroslav Lazarević živeo. Kada je ovaj naišao u svom "golfu 7", ispalili su prema njemu 24 hica, od čega ga je pogodilo pet, a koban je bio jedan u koleno. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere