MARA MILOŠEVIĆ KANDIDAT ZA NAČELNIKA MODRIČE: Potpisan koalicioni sporazum između SNSD, DNS i SPS

Vid Blagojević

12. 09. 2020. u 19:29

МАРА МИЛОШЕВИЋ КАНДИДАТ ЗА НАЧЕЛНИКА МОДРИЧЕ: Потписан  коалициони споразум између СНСД, ДНС и СПС

Foto: Vid Blagojević

U MODRIČI je danas potpisan koalicioni sporazum između SNSD-a, DNS-a i SPS-a o zajedničkom nastupu ovih stranaka u Modriči na narednim lokalnim izborima pod motom „Okupljanje za Modriču“.

Po tom sporazumu ove stranke će podržati Maru Milošević kandidatkinju SNSD za načelnika opštine Modriča. Pored toga prestavnici ovih partija očekuju da će posle izbora imati  većinu i u lokalnom parlamentu Modriče.

Foto: Vid Blagojević

Potpispavanju sporazuma prisustovali Milorad Dodik predsednik SNSD, Nenad Nešić predsednik DNS i Andrea Dorić generalni sekretar SPS-a. Milorad Dodik očekuje sigurnu pobedu Mare Milošević na izborima, a Modriču kako je rekao nakon toga očekuju veliki razvojni projekti. 

- Drago mi je da su ovde u Modriči prepoznali da je Mara Milošević najbolje rešenje za ovu sredinu. Verujem u njenu veliku pobedu i učinićemo sve da njena pobeda bude sigurna. Modriču očekuju razvojni projekti. To je auto – put i gasovod uz put, zatim rešavanje bitnih lokalnih problema. I to će sve biti realizovano u mandatu Mare Milošević.Tako će Modriča  promeniti na bolje svoj izgled u naredne tri. četiri godine - obećao je Milorad Dodik.

Zajednički kandidat za načelnika Modriče Mara Milošević zahvalila je za punu podršku a nakon potpisivanja koalicionog sporazuma obećala je ukoliko pobedi više investicija i veće zapošljavanje mladih u Modriči.

Foto: Vid Blagojević

- U saradnji sa državnim institucijama obezbedićemo da naša Modriča bude još razvijenija i bolja. Moramo omogućiti dolazak investicija, otvoriti nova radna mesta. Ne sumnjam, ova godina biće pobednička. I narednih godina pobeđivaćemo zajedno, kao koalicioni partneri - naglasila je Mara Milošević.

Jovan Mišić nosilac liste SNSD za opštinski parlament rekao je:

- Modriča može mnogo bolje od ono što je do sada radio SNSD u Modriči. I to je bilo dobro ali možemo mnogo bolje. Mara Milošević može napraviti velike pomake, uz podršku institucija RS. Idemo na pobedu –zaključio je Mišić.

Foto: Vid Blagojević

Nenad Nešić predsednik DNS-a i Siniša Nikić predsednik OO DNS-a Modriča pružiće maksimlnu podršku Mari Milošević na putu ka pobedi.

Foto: Vid Blagojević

Takođe i generalni sekretar SPS-a Andrea Dorić i predsednik OO SPS u Modriči Branislav Đurić kaže da veruju da je zajednički kandidat za načelnika Modriče, Mara Milošević, najbolje rešenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)