MARA MILOŠEVIĆ KANDIDAT ZA NAČELNIKA MODRIČE: Potpisan koalicioni sporazum između SNSD, DNS i SPS

Vid Blagojević

12. 09. 2020. u 19:29

U MODRIČI je danas potpisan koalicioni sporazum između SNSD-a, DNS-a i SPS-a o zajedničkom nastupu ovih stranaka u Modriči na narednim lokalnim izborima pod motom „Okupljanje za Modriču“.

МАРА МИЛОШЕВИЋ КАНДИДАТ ЗА НАЧЕЛНИКА МОДРИЧЕ: Потписан  коалициони споразум између СНСД, ДНС и СПС

Foto: Vid Blagojević

Po tom sporazumu ove stranke će podržati Maru Milošević kandidatkinju SNSD za načelnika opštine Modriča. Pored toga prestavnici ovih partija očekuju da će posle izbora imati  većinu i u lokalnom parlamentu Modriče.

Foto: Vid Blagojević

Potpispavanju sporazuma prisustovali Milorad Dodik predsednik SNSD, Nenad Nešić predsednik DNS i Andrea Dorić generalni sekretar SPS-a. Milorad Dodik očekuje sigurnu pobedu Mare Milošević na izborima, a Modriču kako je rekao nakon toga očekuju veliki razvojni projekti. 

- Drago mi je da su ovde u Modriči prepoznali da je Mara Milošević najbolje rešenje za ovu sredinu. Verujem u njenu veliku pobedu i učinićemo sve da njena pobeda bude sigurna. Modriču očekuju razvojni projekti. To je auto – put i gasovod uz put, zatim rešavanje bitnih lokalnih problema. I to će sve biti realizovano u mandatu Mare Milošević.Tako će Modriča  promeniti na bolje svoj izgled u naredne tri. četiri godine - obećao je Milorad Dodik.

Zajednički kandidat za načelnika Modriče Mara Milošević zahvalila je za punu podršku a nakon potpisivanja koalicionog sporazuma obećala je ukoliko pobedi više investicija i veće zapošljavanje mladih u Modriči.

Foto: Vid Blagojević

- U saradnji sa državnim institucijama obezbedićemo da naša Modriča bude još razvijenija i bolja. Moramo omogućiti dolazak investicija, otvoriti nova radna mesta. Ne sumnjam, ova godina biće pobednička. I narednih godina pobeđivaćemo zajedno, kao koalicioni partneri - naglasila je Mara Milošević.

Jovan Mišić nosilac liste SNSD za opštinski parlament rekao je:

- Modriča može mnogo bolje od ono što je do sada radio SNSD u Modriči. I to je bilo dobro ali možemo mnogo bolje. Mara Milošević može napraviti velike pomake, uz podršku institucija RS. Idemo na pobedu –zaključio je Mišić.

Foto: Vid Blagojević

Nenad Nešić predsednik DNS-a i Siniša Nikić predsednik OO DNS-a Modriča pružiće maksimlnu podršku Mari Milošević na putu ka pobedi.

Foto: Vid Blagojević

Takođe i generalni sekretar SPS-a Andrea Dorić i predsednik OO SPS u Modriči Branislav Đurić kaže da veruju da je zajednički kandidat za načelnika Modriče, Mara Milošević, najbolje rešenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!